3F: OB slog KoldingQ og klar til duel mod Skovbakken

0
1074
Foto: OB
Foto: OB
Foto: OB

Det lignede på papiret en knivskarp dyst om tredjepladsen i grundspillet, men det blev aldrig rigtig spændende, da OB i weekenden tog imod KoldingQ i 3F Ligaen. OB vandt 3-0 og er nu to point for Skovbakken, inden de to holds indbyrdes møde i grundspillets sidste runde på søndag.

KoldingQ stillede med et meget ungt hold uden rutinerede spillere som Lotte Troelsgaard, Rikke Bøttcher, Victoria Baagøe-Engels og Feodora Friesesdahl, og det kunne mærkes fra starten. OB satte sig tungt på kampen, og Louise Larsen og Mille Knudsen sørgede for, at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en føring på 2-0.

Efter pausen kom Kolding bedre med i kampen og i de første 20 minutter lagde de et lille tryk på OB. I de sidste 25 minutter fik OB dog igen sat sig på begivenhederne, og efter en række store chancer, fik Maibritt Henningsen slået sejren fast med en scoring til 3-0.

“Kampen viste at OB’s kvinder er på rette vej og leverede en god holdpræstation, med flere gode individuelle præstationer. I forsvaret var Line Munk og Maja Kildemoes overlegne i duel spillet, – og længere fremme på banen var især Majbritt Henningsen og Annika Hansen en evig trussel mod Koldings mål. Der var dog en spiller der i dagens kamp overstrålede alle de andre – målscoren til 1-0 Louise Larsen var alle vegne på banen og spillede en flot kamp trods en uvant position på højre back,” lyder det fra OB.

Kampen mod Skovbakken spilles på søndag kl. 15. OB håber til den kamp at have Marie Maj Madsen klar. En hjernerystelse fra mandagens træning holdte hende ude af opgøret mod Kolding, og hun begynder så småt at træne i løbet af ugen igen.

Foto: OB
Foto: OB