Hvalsøs U16-piger fulde af optimisme

0
1210
Hvalsøs U16-piger er godt på vej mod topformen.
Hvalsøs U16-piger er godt på vej mod topformen.
Hvalsøs U16-piger er godt på vej mod topformen.

OPDATERET Det syder og bobler af optimisme hos Hvalsø IFs U16-piger, som spiller i Mesterrække 2 på Sjælland. Efter  syvendepladser i de seneste to sæsoner er målet at lande i top fem i år, og testkampene giver tro på, at målet indenfor rækkevidde:

Efter et nederlag på 1-0 mod Allerød i den første testkamp, er det gået stødt fremad i de følgende kampe. Det blev 2-2 mod Brøndbys bedste U14-piger, 2-2 mod Måløvs U14-drenge og 4-0 over AB Taarnby. Og så hentede Hvalsø en overraskende 2-1-sejr ude over Ballerup-Skovlunde (BSF), som spiller i den bedste sjællandske række.

Næste testkamp spilles på lørdag, hvor modstanderen er Hvalsøs egne kvinder, og 22. marts gælder det et revancheopgør mod den svenske venskabsklub Velling IF.

“Det er jo nærmest sensationelt, at vi har slået BSF, så vi er stærkt på vej mod topformen,” siger Hvalsø-træner Per Sørensen.