Mie Leth Jans hædres med sports- og kulturpris i Dragør

0
2231
Mie Leth Jans.
Mie Leth Jans.
Mie Leth Jans.

3F Ligaspilleren Mie Leth Jans, der var nomineret til Årets Talent ved Dansk Fodbold Award 2013, får nu en flot anerkendelse for sin fodboldkarriere.

20-årige Mie Leth Jans er udpeget til at modtage Sports- og Kulturprisen fra folkeoplysningsudvalget i Dragør Kommune, hvor hun startede med at spille fodbold i 2000.

Mie Leth Jans er en fast del 3F Ligatruppen i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) og har spillet på ungdomslandshold siden hun var 16 år. I 2013 debuterede hun på A-landsholdet. Mie startede fodboldkarrieren i Dragør Boldklub, og det er to af hendes tidligere trænere fra Dragør, der har indstillet hende til Sports- og Kulturprisen.

“Mie er en målrettet og virkelig dygtig forsvarsspiller, hun kæmper for holdet både på og udenfor banen og vi er virkelig stolte over at have hende på holdet i BSF,” lyder det stolt fra BSF, der har haft glæde af Mie Leth Jans, siden hun i 2012 skiftede fra Brøndby.

Mie Leth Jans får overrakt Sports- og Kulturprisen 2013 ved et lukket arrangement i Hollænderhallen i Dragør den 28. marts.