SE BILLEDERNE: 500 piger fightede til Brøndby Pige Cup

0
1087

Op mod 500 piger brugte en del af weekenden i Brøndby Hallen, hvor de dystede om æren og medaljerne ved det traditionsrige Brøndby Pige Cup, som er et af vinterens største indendørsstævner.

På den store bane, hvor der var plads til syv spillere på banen for hvert hold, blev der kæmpet fra  tidlig lørdag morgen. FODBOLD FOR PIGER kiggede med, da U12-pigerne afviklede deres kampe lørdag formiddag.

Her blev det til finalesejr til B93-HIK-Skjold over Solrød efter 1-1 i den ordinære kamp og 3-2 i straffespark. Flere andre placeringsfinaler måtte også ud i straffesparkskonkurrence, og i en enkelt af disse skulle man helt op på 10 skud til hvert hold, inden der var fundet en afgørelse.

Her kan du se nogle af de billeder, som FODBOLD FOR PIGER tog fra stævnet:BIF Pige Cup 1 BIF Pige Cup 2 BIF Pige Cup 4 BIF Pige Cup 7 BIF Pige Cup 6 BIF Pige Cup 5 BIF Pige Cup 8 BIF Pige Cup 9 BIF Pige Cup 10