Taastrup FCs U18-piger varmer op til sæsonen i Berlin

0
790
Taastrup FC i orange i en træningskamp mod Brøndby. Nu gælder det et hold fra Berlin.
Taastrup FC i orange i en træningskamp mod Brøndby. Nu gælder det et hold fra Berlin.
Taastrup FC i orange i en træningskamp mod Brøndby. Nu gælder det to hold fra Berlin.

Taastrup FCs U18-piger, der spiller i 2. divisions Øst, har valgt at pudse formen af inden sæsonstart med en tur til Tyskland. På torsdag drager holdet til Berlin, og her skal pigerne fra den københavnske vestegn spille to træningskampe mod lokale hold, hhv. Union Berlins U17-piger og FFC Berlins damesenior.

“Vi i staben omkring pigerne forventer os meget af turen, som udover kampene også byder på øvelser i sammenhold og kulturoplevelser,” fortæller Michael Skjold Hansen, der er cheftræner for U18-pigerne.

Træningslejren i Berlin slutter søndag den 30. marts. Taastrup FC åbner sæsonen lørdagd den 5. april hjemme mod FC Bornholm