U18: KoldingQ tabte til blæsten og Skovbakken i Aarhus

0
816
KoldingQs mål kunne ikke klare blæsten og væltede ni minutter inde i kampen. Foto: KoldingQ
KoldingQs mål kunne ikke klare blæsten og væltede ni minutter inde i kampen. Foto: KoldingQ
KoldingQs mål kunne ikke klare blæsten og væltede ni minutter inde i kampen. Foto: KoldingQ

Det blæste hidsigt i Aarhus i torsdags, da Skovbakken og KoldingQ spillede topkamp i U18 DM Ligaen. Vinden var så kraftig, at KoldingQs mål væltede ni minutter inde i første halvleg, hvorefter dommeren måtte afbryde kampen, mens målet blev sat på plads.

Derefter klarede målet resten af kampen i blæsten, men det væltende mål blev på sin vis et billede på første halvleg, og på kampen, som sluttede 2-1 til Skovbakken. Det var Skovbakken, der dominerede, og hjemmeholdet havde adskillige store chancer i første halvleg,  i følge et referat fra Skovbakken.

Det blev dog kun til ét mål i de første 45 minutter. Det kom i det 11. minut, hvor Signe Bruun fik en bold serveret i højre side af Siv Jørup. Hun stak den indenom til en fri Caroline Møller, der scorede sikkert med et fladt skud i det korte hjørne.

Anden halvleg blev mere jævnbyrdig. Skovbakken havde dog stadig nogle store chancer, men KoldingQs målmand Vibeke Juhl Jensen forhindrede med flere store redninger, at hjemmeholdet udbyggede føringen. I den anden ende var Skovbakkens målmand Josefine Jørgensen en tilsvarende sikker skanse, når KoldingQ med hjælp fra vinden satte flere angreb i gang med nogle lange indkast.

Stærke målmandspræstationer i begge ender holdt antallet af mål nede på tre. Foto: KoldingQ
Stærke målmandspræstationer i begge ender holdt antallet af mål nede på tre. Foto: KoldingQ

I det 76. minut kunne KoldingQs målmand dog ikke forhindre, at Skovbakken kom på 2-0. Det skete, da indskiftede Anna Graversen, der er tilbage efter en skade, tordnede bolden op i det modsatte målhjørne.

“Et mål der må kandidere til årets mål på Vejlby Stadion,” lyder det fra Skovbakken.

Kort før slutfløjtet fik KoldingQ reduceret til 1-2 på et straffespark. En skovbakkenspiller ramte bolden med hånden i feltet, og ligatopscorer Signe Boysen kunne med et sikkert spark sende sit 15. mål i kassen.

Med sejren udbyggede Skovbakken sin føring af U18 DM-ligaen. Aarhusianerne  er nu fem point foran KoldingQ, som lørdag kan blive overhalet på andenpladsen af Brøndby, som hjemme møder Fortuna Hjørring.

Resultaterne af påskens kampe i U18 DM Ligaen:

  • B.93/HIK/Skjold-Team Viborg 0-4
  • Næsby-Thisted FC 4-1
  • Skovbakken KoldingQ 2-1
  • Vildbjerg-Hillerød 1-0