U18: Skovbakkens målmaskine havde turbo på

2
874
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken

Skovbakkens U18 DM-piger har sat turboen på i toppen af U18 DM Ligaen. Aarhusianerne fører ligaen med to point foran KoldingQ, og i weekenden satte Skovbakken en tyk streg under sin guldform, da holdet på udebane i Odense vandt hele 7-1 over OB, der bare en uge forinden havde overrasket med 2-1 ude over Brøndby.

Skovbakken lagde fra start pres på OB og kun en velspillende OB-målmand forhindrede, at Skovbakken førte med to mål efter ti minutter. I det 12. minut kom så scoringen, sat ind af topscorer Signe Bruun, og selv om OB få minutter senere fik udlignet på et mål af den lynhurtige angriber Michelle Hannibaldsen, som løb fra hele Skovbakkenforsvaret så var det ikke nok til at stoppe gæsterne, der ret hurtigt satte sig på kampen igen. Først scorede Signe Bruun til 2-1 og 3-1, så blev det til  4-1 på mål af Anna Graversen, og endelig scorede Signe Bruun sit fjerde mål til pausestillingen 5-1.

I anden halvleg blev det til yderligere to scoringer. Emilie Thidemann bankede den op under overliggeren til 6-1, efter en frispilning af Signe Bruun, og Siv Jørup scorede til 7-1.

Med sejren har Skovbakken 37 point – to point mere end KoldingQ, der har spillet en kamp mere. Skovbakken møder i næste runde Brøndby, som tabte weekendens kamp til netop KoldingQ og som har brug for point, hvis der skal holdes trit med topholdene.

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement til 29, 99 eller 499 kroner.

Foto: Jacob Jørup, Skovbakken
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken
Foto: Jacob Jørup, Skovbakken

2 COMMENTS