MASSER AF PIGEHOLD TIL VILDBJERG CUP 2014

0
1224
Foto: Vildbjerg Cup
Foto: Vildbjerg Cup
Foto: Vildbjerg Cup

SPONSORARTIKEL Årets udgave af Vildbjerg Cup ser ud til at blive en af de meste spændende nogensinde. Ikke mindst på pigesiden, hvor der i år er rækker for både bredden og eliten.

I U17-rækkerne bliver den bedste række således en test mellem fire af holdene fra den kommende U17 DM-liga, hhv. Vildbjerg, AaB, Lyseng og Varde, samt flere hold fra øverste lokalniveau i Jylland og Sjælland. Desuden er der et enkelt hold tilmeldt fra Island.

Også i niveau 2-rækken og 8-mandsrækken i U17-årgangen ser spændende ud. Her er der mange tilmeldinger fra både Danmark, Norge og Tyskland.

”Der er flot opbakning i alle pigerækker, så det tegner til et rigtig lovende Vildbjerg Cup 2014,” siger Jørgen Trankjær, der er sekretariatsleder for Vildbjerg Cup.

Vildbjerg Cup afvikles i 2014 for 36. gang og finder sted 31. juli-3. august. Turneringen havde sidste år deltagelse af 703 hold med tilsammen 9.500 spillere, ledere og trænere og er dermed Europas fjerdestørste fodboldturnering for ungdomshold.

Skulle der være enkelte pigehold der stadig ønsker at tilmelde sig er de velkomne til at kontakte os på info@vildbjerg-cup.dk.

Læs mere på  http://www.vildbjerg-cup.dk/

Denne artikel er sponseret af Vildbjerg Cup.