Superglade Theresa Nielsen: Nu jagter vi også mesterskabet

0
964
"Vi er formmæssigt kommet derhen, hvor vi gerne vil være," siger Theresa Nielsen. Foto: Andrea Trolle
"Vi er formmæssigt kommet derhen, hvor vi gerne vil være," siger Theresa Nielsen. Foto: Andrea Trolle
“Vi er formmæssigt kommet derhen, hvor vi gerne vil være,” siger Theresa Nielsen. Foto: Andrea Trolle

Humøret er godt og formen i top hos Brøndbys 3F-kvinder, som onsdag aften spillede sig i pokalfinalen for femte år i træk efter en samlet 2-1-sejr i semifinalerne over Fortuna Hjørring. Det fortæller landsholdsspiller Theresa Nielsen til klubbens hjemmeside. FODBOLD FOR PIGER bringer her interviewet:

Hvad var det for en følelse i stod med lige efter dommeren havde fløjtet af og i var i finalen?

“Det var en superglad følelse. Der var ikke mange der troede på at vi ville jagte pokaler i år, men nu er vi i hvert fald et rigtigt godt skridt på vej til den første pokal, og det giver os bare mere blod på tanden til også at jagte mesterskabspokalen. Vi er lykkelige lige nu”.

Hvordan forløb kampen for jer?

“Jeg synes vi har godt styr på Fortuna. Deres taktik er ikke så god, for det er meget med lange bolde og det har vi efterhånden læst. Vi lykkedes ikke med vores spil hele vejen igennem og får desværre ikke scoret nogen mål, men det viste sig så heller ikke at være nødvendigt”.

Hvor står i henne lige nu som hold?

” Jeg synes hurtigt vi formmæssigt er kommet derhen hvor vi gerne vil være, men vi er et meget nyt hold, hvor vi det seneste år har skiftet meget ud, så der har skulle ekstra hårdt arbejde til og jeg synes vi er ved at bevise nu at det har virket. Overraskende hurtigt har vi fået det til fungere helt fantastisk både på og uden for banen. De nye der er kommet til har fyldt nogle rigtig fine huller ud på vores hold. Vi er et forholdsvist ungt hold så forhåbentligt har vi hinanden i mange år endnu. Det er lige så vigtigt at have det godt uden for banen, som fx at gå ud på en cafe og hygge sig sammen, og det synes jeg vi kan. Det starter uden for linjerne og så begynder det også at fungere inde for”.

Der var 374 tilskuere til pokalsemifinalen i Brøndby, hvilket er noget over gennemsnittet. Hvad betyder fans for jer?

“Jeg synes det er fedt, med en masse mennesker på tribunen. Den lyd der kommer derude fra når man gør noget godt giver lidt ekstra selvtillid og kampgejst så jeg håber de vil blive ved med at komme. Vi får forhåbentlig en pokalfinale på vores flotte stadion så der håber jeg vi kan hive en masse mennesker med.  Og så har vi jo en guldkamp d. 11. maj kl. 14 mod Fortuna i ligaen og den klarer vi jo meget bedre med en masse opbakning, så jeg håber folk kommer og så lover vi en rigtig god kamp,” siger en glad Theresa Nielsen.