U15: AaB jyske pokalmestre – slog Fortuna Hjørring 2-0

0
1434
De nykårede U15-pokalmestre fra AaB.
De nykårede U15-pokalmestre  fra AaB.
De nykårede U15-pokalmestre fra AaB.

Det er ikke kun AaBs superligastjerner, som er regerende pokalmestre. Også de rødhvides U15-piger kan  nu kalde sig pokalvindere. De vandt nemlig onsdag aften den jyske U15-pokalfinale, som blev spillet på Jetsmark Stadion i Pandrup, med 2-0 over Fortuna Hjørring.

I en intens og lige kamp var AaB  dominerende i 1. halvleg, og takket være en scoring af Beate Marcussen kunne de rødhvide gå til pausen med en føring på 1-0. Og det kunne nemt være blevet til flere mål. AAaB havde tre skud på overliggeren og et enkelt skud på stolpen, inden dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg var det Fortuna, der dominerede.  De havde  mest spil på banen og formåede at stresse AaB’s opspil, Men nordjyderne fik ikke spillet sig til de store chancer. Dertil var AaB’s defensiv for kompakt.

Sidst i 2. halvleg virkede det, som om Fortuna løb lidt tør for kræfter. AaB kom bedre med, og otte minutter før slutfløjtet lukkede Beate Marcussen kampen med sin anden scoring til 2-0.

“Et stort tillykke til AaB med pokaltitlen, og en kæmpe tak til de medrejsende tilskuere for en fantastisk kulisse, det var en stor oplevelse for pigerne. Og tak til Fortuna for en god og tæt kamp samt til kampens dommertrio, der gjorde det rigtig godt,” skriver Aab.

På billedet ses: Øverst fra venstre: Signe Pedersen, Mathilde Wittrup, Mie Kolding, Cecilie Gedsted, Agnete Marcussen, Emma Borregaard, Beate Marcussen, Karoline Carøe & Signe Lundgaard.

Nederst fra venstre: Nicoline Kastrup, Cathrine Rex, Marie Olesen, Maj Larsen & Pernille Pedersen.

 

Hvem dækker dansk pigefodbold? Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement til 29, 99 eller 499 kroner om året.