U18: BSF i pokalfinalen på Sjælland efter storsejr

0
682
Semifinalen mellem BSF og Birkerød blev spillet onsdag aften i Ballerup idrætspark.

Med en storsejr på 10-0 over Skjold Birkerød i onsdagens semifinale er Ballerup-Skovlundes U18 DM-piger klar til finalen i den sjællandske pokalturnering.

Skjold Birkerød kæmpede bravt men var overmatchet i kampen, hvor BSF efter 16 brændte chancer fik hul på bylden i det 18. minut og derefter scorede fire gange  inden for ni minutter i første halvleg. Tanya Arngrimsen scorede til 1-0, 3-0 og 4-0, mens Josefine Krum klarede scoringen til 2-0.

I anden halvleg blev der scoret yderligere seks gange. Michalla Mansaray, Mie Christensen, Christina Hattens, Busra Barut og Silke Seland scorede et mål hver, mens Tanya Arngrimsen sluttede målfesten fem minutter før tid med sin fjerde scoring.

“Det var spil til et mål, men et godt kæmpende Skjold-mandskab gjorde hvad de kunne,” lyder det fra BSF, der blandt andet roser Skjold Birkerøds målmand for en stor kamp.

Pokalfinalen spilles onsdag den 4. juni. Modstanderen bliver vinderen af opgøret mellem de to U18 DM-hold Brøndby og Hillerød, der spilles torsdag aften kl. 19  på Brøndby Stadion. Du kan følge live-opdateringen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement – for hvem skal ellers skrive om dansk pigefodbold?