U12-piger fra B93-HIK-Skjold hentede guld på Falster

0
1070
Pigerne fra B93-HIK-Skjold i aktion under stævnet i Nykøbing.
Pigerne fra B93-HIK-Skjold i aktion under stævnet i Nykøbing.
Pigerne fra B93-HIK-Skjold i aktion under stævnet i Nykøbing.

U12-pigerne fra B93-HIK-Skjold kan holde sommerferie med frisk fodboldminde af de gode i baghovedet. Pigerne deltog i pinsen i et stævne hos Nykøbing FC og de kunne rejse hjem med guldet efter en spændende og tæt dyst.

Klubben, som i den kommende sæsonmm skifter navn til FA København, fortæller i en mail om pinse-succesen:

“I Nykøbing fik holdet spillet fint sammen, og spillerne fra årgang 03 fik vist flot forståelse. I finalen mod de dygtige piger fra Solrød fik 03-pigerne især vist, at de har et stort potentiale i sig. Finalen endte uafgjort 1-1 (målet scoret af en 03’er), og sejren endte hos FA København efter straffespark”.

Har du også en nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk