3F: Maksimumpoint til Fortuna Hjørring og Brøndby

0
622
Se mere på dbu.dk/resultater
Se mere på dbu.dk/resultater
Se mere på dbu.dk

Fortuna Hjørring og Brøndby fortsætter hvor de slap i 3F Ligaen i sidste sæson: Begge hold hentede endnu en sejr i weekenden, og sidste års guld- og sølvvindere har dermed maksimumpoint efter tredje runde. Fortuna vandt ude med 1-0 over Skovbakken og Brøndby hentede en 5-2-sejr ude mod KoldingQ.

I de øvrige kampe blev det til den anden sejr i træk til Vorup, som vandt det indbyrdes oprykkeropgør med 3-2 ude over Team Viborg, i Odense hentede BSF en 3-2-sejr over OB og i Vejle lykkedes det B93/HIK/Ryparken / FA København at score sit første mål siden sæsonstarten. Det var dog ikke nok til at forhindre nederlaget til Vejle, som vandt med 3-1. Resultatet betyder, at B93/HIK/Ryparken fortsat er sidst med en målscore på 1-18.

 

Hvem skal dække 3F Ligaen? Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER