BSF klar til U17 DM med næsten nyt hold

0
750
Cheftræner John Froman
Cheftræner John Froman
Cheftræner John Froman glæder sig til at følge udviklingen i sit nye U17 DM-hold.

Det er et næsten helt nyt Ballerup-Skovlunde-hold, som på søndag debuterer i den nye U17 DM-liga ude mod Næsby. Bare fem af spillerne er gengangere fra forårets U18 DM-hold i BSF – resten kommer enten fra klubbens U18 2-hold eller er kommet til i sommerpausen fra andre klubber.

“Der er 14 nye ansigter i truppen, så det bliver meget spændende at følge, hvordan holdet vil udvikle sig,” siger cheftræner John Froman.

Han har store forventninger til truppen, som fra start er gået meget seriøst til værks. Træningsmængden er i følge træneren blevet “forøget massivt”, så hver spiller nu har mindst otte træningspas om ugen. Samtidig er der ekstra fokus på styrke- og skades-forebyggende træning, og der arbejdes målrettet med spillernes kondition og ydeevne.

“Spillerne træner med pulsbælter, så vi fra sidelinjen kan følge den enkelte spillers puls og ydeevne gennem hele træningen,” fortæller han.

Otte nye spillere er kommet til udefra, heriblandt flere ungdomslandsholdsspillere, blandt andet Anja Medomevic, der er en del af Bosniens U17-landshold.

“Det bliver et spændende år. Vi har kigget tilbage på de resultater, vi har opnået de seneste år, og selv om der er kommet meget metal til klubben gennem årene, så skal vi ikke stå stille. Vi er på jagt efter at skabe et endnu bedre træningsmiljø, og takket være nogle fleksible spillere og forældre er det lykkedes at få kabalen til at gå op med hensyn til den forøgede træningsmængde,” siger John Froman.

Han fortæller, at der er lavet individuelle udviklingsplaner for alle spillere og at flere af spillerne skal træne med i lokale drengeklubber 1-2 gange om ugen.

“Store dele af holdet deltog i Norway Cup og der blev det klart, at fremtiden bliver spændende og der skal arbejdes, men talentet er der og det er stort og så må vi være dygtige nok til at højne det niveau, der hvor vi ønsker det,” siger John Froman.

Den 18 mand store trup tæller seks spillere fra årgang 98, 11 spillere fra årgang 99 og en enkelt spiller fra årgang 00.

Følgende nye spillere er kommet til:

Spiller fra det tidligere U18 liga:
Ditte Reitz (98) Christina Hattens (98) Silke Seland (99), Agnete Nielsen (99), Pernille Larsen (99).

Spillere fra det tidligere U18.2.division:
Mira Pastoft (99), Kathrine Grib (99), Marie Grib (99), Cathrine Graversen (98), Alberte Weye (99).

Nye ansigter i BSF:
Christina Jensen (98), Helena Jensen (98), Esther Røhn (99), Cecile Fogtman (99), Josephine Vistesen (00), Caroline Jakobsen (99), Ajla Medomevic (99) og Michaella Schnack (98).