Ny Skovbakken-spiller blev dobbelt målscorer i sæsonpremieren

0
1069
Camilla Andersen.
Camilla Andersen.
Camilla Andersen.

Camilla Andersen, der netop er skiftet  fra KoldingQ til Skovbakken, fik søndag den bedst tænkelige start i sin nye klub.I sæsonpremieren på 3F Ligaen hjemme i Aarhus, vandt Skovbakken 3-0 over Ballerup-Skovlunde (BSF), og den tidligere ungdomslandsholdsspiller scorede to af målene.

Først sendte hun et indlæg fra Nanna Johansen i mål til 1-0 efter 40. minutter, og 20 minutter inde i anden halvleg opsnappede hun en fejlpasning i BSF-forsvaret, driblede forbi målvogteren og trillede bolden i kassen til 3-0.

Forinden havde  Nanna Johansen gjort det til 2-0 på dagens flotteste detalje, da hun bankede et indlæg fra Line Godrum direkte op i målhjørnet.

Ud over Camilla Andersen var der debut til flere nye spillere fra Skovbakkens 3F-trup. Offensivspilleren Sofie Broch Lips, der er rykket op fra U18 DM-holdet, var med i startopstillingen og leverede flere eksempler på sit kreative og chanceskabende spil, og midterforsvareren Nikoline Frandsen, der også kommer fra KoldingQ,fik et kvarters tid på banen, da hun erstattede Line Godrup. Også Siv Jørup, der også spillede U18 DM sidste år, kom  ind i stedet for anfører Katrine Korsgaard.

Skovbakken møder i næste weekend guldkandidaterne fra Brøndby på udebane. Næste hjemmekamp er den 24. august hjemme mod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring.

RESULTATER FRA 1. RUNDE AF 3F LIGAEN

  • KoldingQ-Team Viborg Mosevej 10-1
  •  B.93/HIK/Ryparken-Fortuna Hjørring 0-12
  • Skovbakken-BSF 3-0
  • OB-Vorup 2-0
  • Vejle-Brøndby 0-3