Fortuna Hjørrings U12-piger til tops ved Dana Cup

0
1316
Glade Fortuna-piger efter sejren ved Dana Cup.
Glade Fortuna-piger efter sejren ved Dana Cup.
Glade Fortuna-piger efter sejren ved Dana Cup.

En målscore på 54-2 i seks kampe. Sådan lød facit, da Fortuna Hjørrings U12-piger i sommer spillede sig helt til tops  ved Dana Cup 2014 i Hjørring.

Efter tre sikre sejre i den indledende gruppe og en sikker sejr i kvartfinalen var pigerne klar til semifinalen mod NSA fra USA.

“Det blev en rigtig spændende kamp mod et godt kæmpende og velspillende amerikansk hold, men det blev pigerne fra Fortuna, der løb med sejren på 3-1 efter en flot holdindsats,” fortæller Fortuna.

I finalen ventede Tiller IL fra Norge. Det var to lidt nervøse hold, der skulle i gang med finalekampen efter indmarch og afspilning af nationalmelodier. Fortuna kom hurtigt foran 1-0, men Tiller IL svarede hurtigt igen og kom på1-1. Derefter bølgede spillet lidt frem og tilbage i resten af 1. halvleg, men i 2. halvleg satte Fortuna sig på spillet, og med to scoringer endte de med at vinde kampen 3-1.

“Alt i alt var det en flot holdpræstation gennem hele turneringen, der sikrede guldmedaljer og pokal til pigerne,” lyder det fra Fortuna.

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement. Hvem skal eller skrive om dit fodboldhold?