StjerneskudsCamp: Tre dage med fodbold, hygge og Champions League

0
1089
Glade deltagere på sidste års Stjerneskudscamp.
Glade deltagere på sidste års Stjerneskudscamp.
Glade deltagere på sidste års Stjerneskudscamp.

Drømmer ud om en efterårsferie fuld af fodbold og tæt på nogle af dansk kvindefodbolds største stjerner?

Hvis du er født i årgang 99-03, så kan du få indfriet drømmen hos Fortuna Hjørring, som for femte år i træk arrangerer Stjerneskudscamp i efterårsferien med træning, kost og logi i Dana Cup Sportscenter i Hjørring.

Campen finder sted mandag-onsdag 13.-15. oktober, og den slutter med lidt af en fodboldoplevelse – nemlig på Hjørring Stadion, hvor deltagerne skal overvære Womens Champions League-kampen mellem de danske mestre fra Fortuna Hjørring og Clube Atlético Ouriense fra Portugal.

Der er fem træningspas i løbet af de tre dage, og træningen varetages af Fortuna Hjørrings højtuddannede trænere og klubbens elite- og landsholdsspillere. Foruden fodbolden bliver der forskellige fællesaktiviteter og – lover arrangørerne – en masse hygge og sjov.

“Alt i alt bliver det tre dage med god, sjov og lærerig fodboldtræning og hyggeligt samvær med andre glade fodboldpiger,” lyder det fra arrangørerne bag Stjerneskudscamp.

Det koster 995 kroner at deltage i Stjerneskudscampen inklusiv en adidas tøjpakke, tre dages fuld forplejning og to overnatninger i Hyttebyen. Tilmelding senest den 7. september. Læs mere om campen her.

Du kan se en youtube-video om campen her:

 

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige-kvindefodbold?