31 mål og ny storsejr i 3F Ligaen

0
661
Den aktuelle stilling i 3F Ligaen. Kilde: dbu.dk

Favoritterne fortsætter med at dominere i 3F Ligaen, hvor det i weekenden blev det til endnu to sikre sejre til Fortuna Hjørring og Brøndby.

Hjemme i Hjørring vandt Fortuna 5-1 over KoldingQ, mens Brøndby vandt med 5-2 hjemme over OB. Fortuna havde Nadia Nadim med igen efter sommerens gæsteophold i Sky Blue FC i  den bedste amerikanske række, og hun viste det målinstinkt, som hun har imponeret med i USA: Allerede efter to minutter scorede Nadia Nadim sit første mål, og da der var gået bare 23 minutter stod der 3-0, takket været et vaskeægte hattrick af landsholdsangriberen. De øvrige Fortuna-scoringer sørgede Camilla Kur og Signe Bruun forf, mens Sarah Dyrehauge fik pyntet lidt på resultatet for KoldingQ med en scoring til 1-4 i det 56. minut.

I Gentofte gik det hårdt ud over B93-HIK-Ryparken / FA København, der er i gang med at genskabe et 3F-hold, efter at det gamle hold forlod klubben i protest før sommerferien. Skovbakken var på besøg, og allerede ved pausen stod der 6-0 til gæsterne. Siden blev det til yderligere fire scoringer af Skovbakken, som dermed tilføjede B93-HIK-Ryparken sit fjerde nederlag på stribe og en målscore på 1-28. Ikke den bedste optakt for københavnerne, som skal i ilden igen allerede på onsdag, hvor topholdet Brøndby kommer på besøg.

I de øvrige kampe blev det til en 3-2-sejr til BSF hjemme over Team Viborg, mens oprykkerdysten mellem Vorup og Vejle endte med en 3-0-sejr til gæsterne fra Vejle.

Dermed nåede det samlede antal mål i runden op på 31, hvilket svarer til ca. 6 mål pr. kamp. Til sammenligning blev i weekend fem kampe i superligaen scoret 12 mål, svarende til et gennemsnit på 2,4 mål.

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om 3F Ligaen????