Brøndby alene i spidsen af 3F Ligaen efter sin sjette sejr

0
715
Amalie Thestrup - scorede to gange i 4-0-sejren over Team Viborg. Foto: Brøndby IF
Amalie Thestrup - scorede to gange i 4-0-sejren over Team Viborg. Foto: Brøndby IF
Amalie Thestrup – scorede to gange i 4-0-sejren over Team Viborg. Foto: Brøndby IF

Brøndby er alene i spidsen af 3F Ligaen, efter at det lørdag blev til 4-0 ude over Team Viborg. DM-vinderne fra Fortuna Hjørring måtte nøjes med 1-1 hjemme mod OB, og dermed er Brøndby to point foran Fortuna, takket være sejr i alle sæsonens seks kampe.

Amalie Thestrup scorede det første og sidste mål for Brøndby mod Team Viborg. Den unge angriber fortsatte dermed hvor hun slap i sidste runde, som blev spillet i onsdags. Her var Brøndby på besøg hos bundholdet 93-HIK-Ryparken / FA København, og Amalie Thestrups scorede hattrick i første halvleg mod sit gamle hold, der endte med at få en Brøndby-lussing på 10-0.

BSF spillede sig lørdag op på tredjepladsen efter 5-2 hjemme over Vorup, Skovbakken vandt 4-0 hjemme over Vejle og er nu på fjerdepladsen, og  Kolding fik sin tredje sejr og er nummer fem, efter at det hjemme i Kolding blev til en storsejr på 13-0 over B93-HIK-Ryparken.

Troelsgaard-tvillingerne scorede tilsammen seks mål i sejren, som efterlader københavnerne i bunden med en målscore på 1-51 efter seks kamp