Fremadnords U17-piger til Italien for at forsvare titel     

1
1584
U17-pigerne fra Fremadnord er klar til at forsvare titlen som vinder af sidste års Veronello Cup.
U17-pigerne fra Fremadnord er klar til at forsvare titlen som vinder af sidste års Veronello Cup.
U17-pigerne fra Fremadnord er klar til at forsvare titlen som vinder af sidste års Veronello Cup.

U17-pigerne fra Fremadnord, der har hjemme i Hellebæk og Hornbæk i Nordsjælland, vandt sidste år Veronello Cup i Italien, og den titel skal forsvares i efterårsferien. Lørdag ruller pigerne mod Gardasøen, og søndag er der åbningsceremoni i den store turnering, som Fremadnord vandt i overbevisende stil i 2013. Her slog de et finsk hold 1-0 i finalen og kunne rejse hjem med trofæet og en målscore på 20-0.

Mens pigerne er i italien, vil de også holde et vågent øje med den hjemlige turnering. Fremadnord er nemlig lige nu nummer et i DBU Sjællands række 1, men holdet kan miste førstepladsen, hvis Vallensbæk vinder med tre eller flere mål i sin sidste kamp, som spilles når Fremadnord sidder i bussen på vej hjem fra Gardasøen.

”Så må vi ”nøjes” med 2. pladsen. Vi har haft en forrygende sæson, og oprykningen burde være i hus, da de fire puljevindere og de to bedste 2’ere rykker op i mesterrækken. Men vi håber da stadig at lande på 1. pladsen,” skriver Fremadnord til FODBOLD FOR PIGER.

U17-pigerne er i øvrigt ikke alene på den 21 timer lange bustur til Gardasøen. Men i bussen er også U14 pigerne fra Hornbæk og et U16 drengehold.

 

1 COMMENT