Josephine scorede syv gange i målfest i 1. division

0
1242
Topscorer Josephine Brandt Dige scorede syv gange i lørdagens kamp mod Raklev.
Topscorer Josephine Brandt Dige scorede syv gange i lørdagens kamp mod Raklev.
Topscorer Josephine Brandt Dige scorede syv gange i lørdagens kamp mod Raklev.

Skjold Birkerød havde lørdag en forrygende eftermiddag i pulje 1 i kvindernes 1. division. Hjemme i Birkerød blev det til en 8-0-sejr over bundholdet Raklev, og samtidig skød holdets topscorer Josephine Brandt Dige sig i front for puljens topscorerliste, da hun scorede hele syv af de otte mål.

Fra starten var der ikke noget der tydede på, at det ville blive en storsejr. De første 5-10 minutter var Birkerøds spil nervøst og præget af upræcise afleveringer. Men efter ti minutter ramte Josephine Dige overliggeren på et frispark og i det 23. minut kom scoringerne så i gang. Først halvflugtede Josephine Dige en bold i mål, efter 36 minutter scorede hun til 2-0 og kort før pausen fuldendte hun sit hattrick med 3-0-scoringen.

I anden halvleg gjorde Emilie Netteberg det til 4-0 på et straffespark, som blev begået mod Cecilie Berg, og derefter stod der Josephine Dige på resten af målfesten. Hun scorede fire gange – på frispark og på langskud.

Josephine Dige er 20 år og har en fortid i blandt andet Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), hvor hun nåede tre U17-landskampe.

Skjold Birkerød er på femtepladsen i puljen med 13 point. Holdet møder på lørdag FC Damsø, som ligger på en aktuel sjetteplads. Puljen føres af Sundby med 25 point.