Signe Bruun scorede otte mål i ny storsejr til U17-landsholdet

0
1990
Klar til kamp. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside.
Klar til kamp. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside.
Klar til kamp. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside.

Otte mål i en og samme kvalifikationskamp, hvoraf de syv mål blev scoret i streg.

U17-landsholdets anfører Signe Bruun var her, der og alle vegne, da u17-landsholdet lørdag vandt sin anden kamp ved EM-kval-turneringen i Makedonien. Det blev til en sejr på 11-0 over Kasakhstan, hvoraf Signe Bruun scorede de otte, og dermed er Danmark videre til forårets Elite Round, der er sidste stop inden EM-finale-turneringen i sommeren 2015.

Signe Bruun, der denne sæson er blevet en del af Fortuna Hjørrings 3F Ligatrup,  scorede efter 11 minutter. Ti minutter senere gjorde hun det til 2-0, og da 1. halvleg var slut, stod der 5-0 til Danmark – alle mål scoret af Signe Bruun.

I anden halvleg fortsatte Signe Bruun målfesten. Hun scorede igen efter fire minutter og bare tre minutter senere blev det til Signes syvende mål i træk, hvilket må nærme sig en rekord for danske landsholdsspillere.

Sille Struck og Freja Sunesen sørgede for scoringerne til 8-0 og 9-0. Derefter scorede Signe Bruun sit ottende mål til 10-0, og fem minutter før tid lukkede Laura Frank målfesten med en scoring til 11-0.

De danske U17-piger spiller den tredje og sidste kamp i Makedonien på tirsdag. Her gælder det Tyrkiet, som også har vundet sine to første kamp. En sejr her vil sikre Danmark den bedste seedning ved forårets Elite Round.

“Selvom modstanden ikke var alverden, så skal der lyde en stor ros til hele holdet for at holde kadencen og fokus på opgaven. Imponerende af Signe Bruun, der scorer 8 mål i kampen. Nu har vi finalen mod Tyrkiet, som bliver en helt anden kamp. Det er vigtigt, at vi allerede er videre, men nu går vi efter første seedningslag, hvilket kræver en sejr over tyrkerne,” sagde U17-landstræner Anders Damgaard til dbu.dk efter kampen.

Den danske startopstilling til kampen.
Den danske startopstilling til kampen.