DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Fredag med film, forberedelser, fiskehaler – og en lækker lillebror

0
1369
”Dicte” på gangen og ”En flænge i himlen” på storskærm.
”Dicte” på gangen og ”En flænge i himlen” på storskærm.
”Dicte” på gangen og ”En flænge i himlen” på storskærm.

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om fredag og er skrevet af Tanja Hymøller og Katrine Svane Jacobsen fra Team Viborg:

Vi startede dagen ud med morgenmad kl. 8.00, som i dag var en dejlig kulinarisk oplevelse bestående af havregrød med frugt og kanel…..
Efter morgenmaden stod den på lektietid, som enten blev brugt på lektier eller ren afslapning på værelset eller i vores mødelokale. Efter lektietiden mødtes vi i mødelokalet til forfriskninger og et lille møde, hvor vi så alle målene fra i går på video og kort fik at vide, hvad vi skulle ud og træne.

Efter mødet gik turen til træningsbanen, hvor træningen i dag bestod af gymnastik og stræk, pasningsspil og afslutningsspil. En god træning, hvor der var høj intensitet, men der var dog plads til et spil overlægger til sidst, til stor glæde for vores målmandstræner Jens Christian trak vores målmand Christina sig sejrrigt ud af konkurrencen. Træningen blev sluttet af med udstrækning til ’’Boing Boing’’ af Nik og Jay.

Efter træningen stod den på en overraskende god frokost med god suppe, lækre kartofler og ris med kylling/oksekød. Efter frokosten var der hviletid, den blev dog primært brugt på at se film/serier. Der blev set ”Dicte” på gangen, og nede i mødelokalet blev der lagt op til filmhygge, da filmen ”En flænge i himlen” blev sat op på storskærm. Vi nåede dog ikke at se filmen færdig, før der var socialaktivitet.

En af konkurrencerne fra den sociale aktivitet.
En af konkurrencerne fra den sociale aktivitet.

Den sociale aktivitet stod i dag på endnu en konkurrence, hvor vinderen vil blive fundet senere på turen. I dag stod konkurrencen på små poster, hvor hjernecellerne skulle sættes i gang. Nu venter vi med stor spænding på at se hvilket hold der ender med at løbe afsted med sejren. (Det bliver helt sikkert hold 3)

Til aftensmad fik vi ris og suppe som sædvanligt. Derudover fik vi nogle kartofler der ikke var helt indbydende, da de lå og svømmede rundt i vand, når man snakker om noget der svømmer rundt, så svømmede der noget der minder mig om kattegrus rundt i en enkelt af de ellers gode supper. Der var også friturestegte fiskehaler som vi heller ikke var helt tilfredse med. Men vi fik spist en masse, da det allerede nu er vigtigt at forberede sig til kampen mod Kasakhstan i morgen.

Hilsner til Lines lækre lillebror.
Hilsner til Lines lækre lillebror.

Efter aftensmaden var der tid til forældrebesøg. Især et af besøgene vakte stor begejstring hos vores holdkammerater. Da Line Kudsk har en yderst lækker lillebror.

Der blev hængt sedler op på Line Kudsks dør, i håb om at få hans opmærksomhed og muligvis et telefonnr. Men vi er begge sikre på at det nok skal lykkes for pigerne en dag. Held og lykke piger!

Resten af aften blev brugt på forfriskninger og et møde, hvor vi snakkede kort om morgendagens kamp og fik holdopstillinger.

Nu vil vi gå i seng efter endnu en dag i landsholdslejren. Godnat