FA Københavns U13-piger vinder den bedste sjællandske række

0
1583
FA Københavns U13 1-piger - vindere af den bedste sjællandske U13-række
FA Københavns U13 1-piger - vindere af den bedste sjællandske U13-række
FA Københavns U13 1-piger – vindere af den bedste sjællandske U13-række

Otte sejre i ni kampe og en målscore på 44-5.

Sådan lyder status for FA Københavns U13-piger, der dermed slutter et forrygende efterår som vindere af den bedste sjællandske række.  Senest blev det til en 4-1 -sejr hjemme over Brøndby, og FA København slutter dermed ét point foran BSF og tre point foran Vallensbæk.

“Resultatet vidner om et hold, der har haft fokus på hurtigt sammenspil og kampvilje hele sæsonen. Det er godt at se resultatet af god og intens træning, og det bliver spændende at starte indendørssæsonen og få finpudset og løftet teknikken og det hurtige pasningsspil,” lyder det fra FA København

Selvom efterårssæsonen er slut, betyder det ikke mindre træning og færre kampe. Hele vinteren trænes der udendørs tre gange om ugen og flere af pigerne vil i løbet af vinteren blive udfordret i træningskampe med spillere på et højere niveau.

FA København vil henover vinteren holde fællessamlinger med klubber i nærområdet, Desuden er der fokus på at udvikle af U12 spillere, der kan forstærke truppen i foråret, og der er planer om træningslejr i Jylland og på Bornholm.

Som optakt til forårets kampe, vil holdet igen deltage i Gøteborgs Future Cup i påsken 2015, hvor der bliver mulighed for at møde andre stærke nordiske hold.