Tysk fodboldbesøg hos Taastrup

0
1290
Foto: Lichtenberger.
Foto: Lichtenberger.
Fælles foto.

I påsken rejste Taastrups U13-piger og deres ledere til Berlin for at besøge den tyske fodboldklub Lichtenberger FFC 09 og deltage i en fodboldturnering hos berlinerklubben FC Lübars. Nu har Taastrup så haft besøg af berlinerne og har sendt denne beretning til FODBOLD FOR PIGER:

Efter vores besøg i Berlin hos Lichtenberger FFC 09 i påsken, var det i uge 44, Taastrup FC der var værter, da en flok piger i alderen 12-15 samt 4 træner/ledere fra Lichtenberger FFC og samarbejdsklubben Berolina Strahlau var på besøg i Taastrup.

Vore tyske gæster ankom mandag d. 27/10 om aftenen ved DGI-byen, hvor vores holdleder Palle kom og afhentede deres bagage. Da vi kom til Taastrup, stod vores piger stod klar til at modtage dem i klubhuset.

Udveksling af vimpler.
Udveksling af vimpler.

Selv efter 6 timers transport, var de tyske piger friske nok, til lige at snuppe et træningspas fra 21-22 på kunstbanen på Nyhøj, inden de gik til ro.

Basen under hele opholdet var klubhuset på Sydskellet, hvor Torben fra Café Højen stod for forplejningen under hele opholdet.
For at gøre turen så billig som muligt, havde piger og trænere taget en rutebus herop, så vores U15-piger havde været så søde, at stille luftmadrasser, madrasser, liggeunderlag, soveposer samt dyner og puder til rådighed, mens klubben stod klar med bolde, veste, kegler og hvad man ellers har brug for, når man skal træne fodbold.

Taastrup Lichtenberger
Klar til kamp.

Og trænet, det blev der! Lichtenberger FFC 09, hvor trænerne Aribert Schmidt og Frank Holzmann, samt lederne Jill W. og Andreas Winge styrede tropperne, trænede tirsdag både 10.00-11.30 og 14.30-16.00 og derefter gik turen til City2, hvor der stadig var kræfter i benene til at shoppe, inden den stod på aftensmad i klubhuset.

Onsdag var der træning for de tyske piger igen 10.00-11.30 og så spillede vi en kamp på stor bane mod dem med vores U15 piger. En lige og fair spillet kamp, der endte med en 3-2 sejr til vore gæster.

Torsdag var pigerne fra Berlin en tur i Tivoli og heldigvis viste efterårsvejret sig fra sin bedste side, så de havde en super tur, hvor de vistnok fik prøvet alle forlystelserne. Efter Tivolituren stod den fra 16.30 på en miniturnering på 8-mandsbane, hvor både vi og LFFC 09 stillede med to hold, mens vi havde besøg fra LSF (Ledøje-Smørum), der heldigvis kunne træde til med kort varsel, da vi havde fået et afbud.

Over 50 piger, der spillede en masse god fodbold, afsluttet med sodavand og kage til alle bagefter, var en super afslutning på en begivenhedsrig uge for vore tyske gæster, der fredag morgen vendte næsen hjemad efter en masse fodbold, fede oplevelser og et par nye venskaber i bagagen.

Vi blev enige om, at det ikke var sidste gang, at vi skal lave arrangementer/ture sammen med vore tyske venner.

​Billederne er taget af Andreas Winge, Lichtenberger FFC 09​

Trænertræf!
Trænertræf!
På besøg i Danmark - og Tivoli!
På besøg i Danmark – og Tivoli!