U17 DM: Team Viborg slutter efteråret med storsejr

0
908
Sille Struck stod for en af scoringerne i lørdagens 6-1-sejr. Arkivfoto
Sille Struck stod for en af scoringerne i lørdagens 6-1-sejr. Arkivfoto
Sille Struck stod for en af scoringerne i lørdagens 6-1-sejr. Arkivfoto

OPDATERET U17 DM Ligaens tophold Team Viborg fik lørdag sat et solidt punktum for et stærkt efterår med en storsejr ude over Varde. I sidste uge kastede OB grus i guldmaskinen ved at slå Viborg med 2-0. Men lørdag var Viborg tilbage på vindersporet, da det blev til en sejr på hele 6-1 ude over Varde.

Dermed slutter Viborg efteråret på førstepladsen med 11 sejre og én uafgjort i 13 kampe – en statistik der kan blive yderligere forbedret, hvis jyderne slår Næsby, når de to hold 28. februar skal færdigspille de sidste 19 minutter af den 2-2-kamp, der blev afbrudt i september, da en spiller fra Næsby brækkede skinnebenet.

Team Viborg, der har syv landsholdsspillere på holdet, satte sig fra starten på kampen i Varde, ifølge holdets eget referat. Der blev blæst til offensiv og aggressiv fodbold fra første sekund, og efter bare fem minutter var Team Viborg foran.

”En bold i højresiden bliver sparket fladt ind i feltet og her finder Ditte Høgsted plads og sætter en hård inderside på første gang og tordner bolden ind til 1-0 for gæsterne,” rapporterer Team Viborg.

Nadia Søderberg gjorde det til 2-0 efter et kvarter på et oplæg fra Tanja Hymøller. Men trods flere store chancer forblev stillingen 2-0 ved pausen.

I anden halvleg scorede Freja Klitgaard to gange, mens Rebecca Dall og Sille Struck sørgede for de to øvrige scoringer, inden Vardes landsholdsspiller Mille Gejl fik reduceret til 1-6 i slutminutterne.

Især scoringen til 4-0 var en lækkerbisken, ifølge referatet:

”Sille Struck viser landsholdsklassen og smider en ’gudebold’ over Varde-forsvaret til Rebecca i løb og så sparker hun den sikkert i kassen til 4-0,” skriver Team Viborg.

De øvrige tophold hentede også vigtige point i topkampen. Skovbakken på andenpladsen vandt 6-0 over Fortuna Hjørring, BSF på tredjepladsen sønderbankede Næsby med 9-0 og Brøndby hentede en 4-3-sejr ude over AaB.

I den sidste kamp var der spænding til det sidste. AaB bragte sig foran 1-0, Brøndby fik udlignet og kom på 3-1, derefter scorede AaB to gange til 3-3, inden Maria ”Mini” Hovmark fik sikret sejren og humøret til hjemturen fra Aalborg med en perle af et ydersidelop over AaBs målmand til 4-3 til Brøndby.

Se Maria Hovmarks scoring her.

WEEKENDENS KAMPE I U17 DM:

  • Varde-Team Viborg1-6
  • Vildbjerg IF-Lyseng 1-2
  • BSF-Næsby 9-0
  • OB-KoldingQ 3-2
  • Skovbakken-Fortuna Hjørring 6-0
  • B.93/HIK/Ryparken-Hillerød Kunst 3-2
  • AaB-Brøndby 3-4