Dansk stortalent skifter fra svenske mestre til Brøndby

0
2657
Nicoline Sørensen blev tirsdag præsenteret for sine nye holdkammerater i Brøndby.
Nicoline Sørensen blev tirsdag præsenteret for sine nye holdkammerater i Brøndby.
Nicoline Sørensen blev tirsdag præsenteret for sine nye holdkammerater i Brøndby.

Brøndby IF har tegnet kontrakt med det 17-årige danske stortalent Nicoline Sørensen, der skifter fra de svenske mestre Rosengaard FC i Malmö. Det oplyser klubben på sin facebookside.

Nicoline Sørensen, som går i 2. G på Falkonergaardens Gymnasium, blev præsenteret for sine nye holdkammerater i tirsdags, men hun starter først i klubben efter vinterferien, den 6. januar 2015.

Nicoline er en teknisk, hurtig offensiv spiller, som dækker alle de fire øverste offensive positioner på banen. Hun har en god spilforståelse og vil passe godt ind i vores spillestil, hvilket giver os nogle gode muligheder i forhold til at bringe Nicolines færdigheder i spil på holdet.
Nicoline er stadig ung og en fremtidens spiller, ikke bare på vores hold, men også det danske A-landshold. Jeg er sikker på, at hun vil kunne bidrage på vores hold tidligt og jeg ser frem til et positivt samarbejde, hvor vi vil hjælpe Nicoline videre med hendes udvikling, både som menneske og fodboldspiller,” siger Brøndbys cheftræner Peer Lisdorff til facebooksiden.

Nicoline Sørensen siger selv om skiftet:

“Brøndby har mange spændende kvaliteter og en rigtig god trup som jeg gerne vil være en del af. Derudover ønsker jeg mere spilletid, for at forsætte min udvikling og så passer deres træningstider også rigtig fint i forhold til min skole. Mine forventninger i Brøndby er at vi sammen kan skabe gode resultater som at vinde det danske mesterskab, pokalturneringen også selvfølgelig komme videre i Champions League. Derudover håber jeg selvfølgelig at kunne bidrage til udviklingen og jeg samtidig også udvikler mig, både som menneske og fodboldspiller”.

Nicoline Sørensen kommer ikke til at spille Champions League for Brøndby i denne sæson. Selv om klubben har kvalificeret sig til kvartfinalen, så er Nicoline ikke berettiget til at spille, fordi hun to gange i denne sæson er blevet skiftet ind for Rosengaard FC i deres Champions League-kampe.

Nicoline Sørensen skiftede til LdB FC Malmö / Rosengaard FC i efteråret 2013 fra BSF. Hun startede som ungdomsspiller men blev hurtigt tilknyttet førsteholdstruppen. I februar skrev hun kontrakt med Rosengaard FC i en alder af 16 år og blev dermed en af de yngste professionelle spillere nogensinde i Damallsvenskan.

Nicoline Sørensen i aktion for FC Rosengård, det tidligere LdB FC Malmø.
Nicoline Sørensen i aktion for FC Rosengård, det tidligere LdB FC Malmø.