U17 DM: Skovbakken nyt tophold efter sejr over BSF

0
766
Skovbakkens U17-piger har grund til at smile. de er nyt tophold i ligaen. Arkivfoto: Steen Trolle
Skovbakkens U17-piger har grund til at smile. de er nyt tophold i ligaen. Arkivfoto: Steen Trolle
Skovbakkens U17-piger har grund til at smile. de er nyt tophold i ligaen. Arkivfoto: Steen Trolle

Skovbakken kan holde vinterferie som førerhold i U17 DM-ligaen.

Skovbakken vandt onsdag årets sidste kamp i ligaen med 2-o over Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), og det sender aarhusianerne to point foran Team Viborg, der har ført ligaen de sidste mange uger. Team Viborg kan dog genvinde førstepladsen, hvis holdet vinder den afbrudte kamp mod Næsby, som skal spilles færdig den 28. februar. Der mangler 19 minutter og stillingen er 2-2.

Onsdagens kamp blev indledt i et ekstremt højt tempo og var generelt flot spillet, skriver Skovbakken på sin hjemmeside. Begge hold havde flere store chancer, og Skovbakken var meget tæt på flere gange i det sidste kvarter af første halvleg:

“En yderst velspillende Nathali Nørkjær var tæt på i to omgange i første halv. I 33. minut skar hun nærmest genialt imellem to modstandere, men afslutningen var få cm fra hjørnet. 6 minutter senere, havde hun sin anden afslutning, som dog blev pareret. Emma Andersen havde halvlegens sidste mulighed. Et fladt/hårdt spark som den velspillende BSF-keeper holdte,” skriver Skovbakken.

Afgjort på tre minutter 

I  anden halvleg fortsatte det høje tempo, og i det 60. minut fik Skovbakken gevinst af anstrengelserne. En hårdt arbejdende Laura Østergaard fandt Signe Holt Andersen midt for mål. Hun spillede bolden videre til en endnu mere fri Caroline Halvorsen, der med venstrebenet sparkede bolden op i nettaget.

Kampen blev afgjort tre minutter senere, da Signe Holt Andersen gik højre om sin modstander lige uden for feltet, hvorefter hun kanonerede bolden i det lange hjørne.

To gange i anden halvleg var BSF igennem, men begge gange stod Skovbakkens målmand Sofie Brannich placeret hvor hun skulle.

Anna Diederich blev kåret til kampens skovbakkenspiller.

“Hun kom i vejen for meget BSF-opspil igennem hele kampen, og skildte sig positivt af med bolden i alle situationer,” skriver Skovbakkenfodbold.dk.

Med nederlaget er BSF fortsat på 31 point – tre point efter Team Viborg og nu fem point efter Skovbakken.