Fodboldcollege i Holbæk vil skabe nye landsholdsspillere

0
1555
Det nye fodboldcollege er målrettet ambitiøse fodboldpiger, der vil kombinere gymnasium og HF med elitetræning.
Det nye fodboldcollege er målrettet ambitiøse fodboldpiger, der vil kombinere gymnasium og HF med elitetræning.
Det nye fodboldcollege er målrettet ambitiøse fodboldpiger, der vil kombinere gymnasium og HF med elitetræning.

”Vi vil skabe landsholdsspillere og spillere til 3F Ligaen”.

Sådan lyder ambitionen hos Stenhus Gymnasium og HF i Holbæk, som i august startede en ny fodboldelitelinje, Elite Fodbold College for piger.

Målgruppen er fodboldpiger fra hele landet, der vil gå på gymnasiet eller HF og har ambitioner om at blive blandt de bedste i landet. Til dem kan skolen foruden gymnasieuddannelsen tilbyde en fodboldpakke, som består af tre-fire træningspas om ugen, en-to styrketræningspas, kurser i idrætspsykologi- ernærings- og klubtrænerkurser og et individuelt talentudviklingsprogram.

”Man kan bo på Stenhus Kostskole som ligger lige op ad Stenhus Gymnasium og HF og som også rummer elever/spillere fra Stenhus Gymnasium og HF’s Basketball, Badminton og Fodboldcollege for drenge. Pigerne vil få kvalificeret træning – både fodboldmæssigt, fysisk og mentalt. Vi har en fysisk træner tilknyttet som vil arbejde med fodboldspecifik og præstationsoptimerende styrketræning 2 gange om ugen – derudover modtager pigerne også undervisning om kost og ernæring. En mental træner vil give pigerne redskaber til at præstere bedre på fodboldbanen både individuelt og som hold, og sidst men ikke mindst vil pigerne få teknisk og taktisk træning,” forklarer den tidligere 3F liga-spiller og snart UEFA A-licenstræner Lotte Klejs Rasmussen, der leder Elite Fodbold College sammen med en anden tidligere elitespiller, Julie Sass, der er B-licenstræner.

”Pigerne på Stenhus Gymnasium og HF’s Elite Fodbold College skal også gå forrest i undervisningen. De skal lære at strukturere deres hverdag, så de både kan passe deres uddannelse og spille fodbold på højt niveau. Dette er vigtigt, hvis man som kvinde vil have en fremtid med fodbold i landets bedste række,” forklarer Lotte Klejs Rasmussen.

Det koster 10.500 kroner om året for hjemmeboende at gå på Elite Fodbold College. Hvis du bor på Stenhus Kostskole er prisen 7.500 kroner om året plus 5.500 kroner om måneden for kost og logi i 10 måneder.

Læs mere om den nye fodboldsatsning her. Her kan du også finde et ansøgningsskema og en folder.

Mandag d. 26/1 2015 kl. 19:30-21:30 holder Stenhus Gymnasium og HF åbent hus. Her står Julie, Lotte og et par af fodboldpigerne klar til at fortælle mere om Elite Fodbold College.

Der er tre-fire træningspas i forlængelse af skoledagen hver uge.
Der er tre-fire træningspas i forlængelse af skoledagen hver uge.
Et kig ind i styrketræningslokalet.
Et kig ind i styrketræningslokalet.
Elite Fodbold College åbnede i august 2014.
Elite Fodbold College åbnede i august 2014.