KoldingQs U15 og U17 styrker sammenholdet med fælles træningslejr

0
1183
Fælles foto fra weekendens træningslejr i Løgumkloster. Foto: KoldingQ
Fælles foto fra weekendens træningslejr i Løgumkloster. Foto: KoldingQ
Fælles foto fra weekendens træningslejr i Løgumkloster. Foto: KoldingQ

Slud og sne var ingen forhindring, da Kolding Qs U15M- og U17 DM-piger i weekenden var samlet til fælles træningslejr i Løgumkloster.

Fredag, lørdag og søndag stod den på træning og trods dårligt vejr, var humøret højt hos pigerne, som også brugte weekenden til styrke de sociale bånd på tværs af de to trupper. Det gjaldt ikke mindst i forhold til de piger, der rykker op fra U15 til U17 efter sommerferien.

Der blev også spillet kamp om lørdagen.  U17DM mødte  U14M Drenge fra Haderslev og U15M spillede en intern kamp mod U17DM reserverne.

Juliane (U15), Ditte (U15), Emilie B. (U15), Emilie T. (U17) og Maria (U17). Foto: KoldingQ
Juliane (U15), Ditte (U15), Emilie B. (U15), Emilie T. (U17) og Maria (U17). Foto: KoldingQ

Fem af pigerne fortalte undervejs om deres syn på træningslejren og om at være en del af KoldingQ.  Juliane (U15), Ditte (U15), Emilie B. (U15), Emilie T. (U17) og Maria (U17) er alle ambiditøse piger, der drømmer om 3F Ligaen og landsholdet, og de sæter alle pris på det sammenhold, der er en del af træningslejren.

Emilie T., Maria og Juliane var med for tredje gang, og for dem handler træningslejren blandt andet om at være sammen på en anden måde end til den daglig træning. Et af højdepunkterne i år var badminton-turneringen lørdag aften, hvor pigerne konkurrede mod trænere og lederne.

Ditte og Emilie B. var med for første gang og synes begge to, at det var rigtig sjovt, men også at de fik meget ud af at være sammen med de rutinerede spillere. Ditte kom til Kolding Q fra Aabenraa i August 2014 og Emilie B. er fra Kolding og er den yngste (benjamin) på U15 med sine 12 år.