U16-landsholdet sluttede med ny sejr og vandt UEFA-turnering

0
810
Signe Holt Andersen, Skovbakken, scorede begge mål i dagens kamp. Foto: DBU
Signe Holt Andersen, Skovbakken, scorede begge mål i dagens kamp. Foto: DBU
Signe Holt Andersen, Skovbakken, scorede begge mål i dagens kamp. Foto: DBU

Signe Holt Andersen fra Skovbakken blev dobbelt målscorer, da U16-landsholdet mandag vandt 2-0 over Irland i den tredje og sidste kamp ved UEFA Development Tournament i Dublin. Dermed slutter Danmark som vinder af turneringen, efter at det lørdag blev til 3-0 over Tjekkiet. Den første kamp blev spillet i fredags og sluttede med et nederlag til Østrig på 0-4.

Begge Signe Holt Andersens mål blev scoret i 2. halvleg. Havde heldet været lidt mere med de danske piger på det forblæste Gannon Park i Dublin, kunne sejren været blevet større. Både Signe og Lærke Tingleff Søndergaard fra Hillerød havde således skud på overliggeren i anden halvleg.

“Et stort TILLYKKE til hele holdet og folkene bag tøserne God tur hjem,” lyder en af de mange begejstrede kommentarer på Kvindernes Landsholds facebookside. Her er der også masser af roser til målscoreren Signe, der både er “for sej” og “vildere end vild”.