Konkurrence: Vind bogen om stjernernes supertricks

0
827

Supertricks NET

Hvem er dit største fodboldidol? Hvis du vil svare på det, så kan du deltage i lodtrækningen om bogen ”Supertricks – sådan selvtræner du”, der netop er udkommet. Bogen viser i tegninger, hvordan man kan lave de samme finter og driblinger, som nogle verdens bedste fodboldspillere.

Det er Ole Chamberlain Andersen, der har lavet bogen, som med en ny illustrationsteknik viser nogle af de bedste tricks i verden. Du kan se finter og spark af Messi, Ronaldo, Zlatan og Neymar. Og du kan møde to danske fodboldpiger, der kan lidt ud over det sædvanlige: Fatima El Foul, som i 2013 scorede et fantastisk mål i 3F Ligaen, og Olivia Runge, som går på fodboldakademiet IMG i Florida.

FODBOLD FOR PIGER sætter fem bøger på højkant i konkurrencen. Hvis du vil vinde, så skal du bare gøre følgende:

  • Skriv hvem der er dit fodboldidol (Messi, Marta, Nadim, Ronaldo)
  • Skriv dit navn og adresse
  • Send mailen til redaktion@fodboldforpiger.dk
  • Mærk mailen ”Supertricks”

Læs også: Ny bog: Sådan laver du supertricks som stjernerne