Ny bog: Sådan laver du supertricks som stjernerne

0
1597
Danske Fatima El Foul scorede i 2013 et fantastisk mål i 3F Ligaen. Det er med i bogen.
Danske Fatima El Foul scorede i 2013 et fantastisk mål i 3F Ligaen. Det er med i bogen.
Fatima El Foul scorede i 2013 et fantastisk mål i 3F Ligaen, som er vist med en tegning i bogen.

Nu kan du læse dig til, hvordan du laver de samme tricks og finter, som nogle af verdens bedste fodboldspillere.

En ny bog, ”Supertricks”, viser i tegninger og med korte tekster, hvordan bl.a. Zlatan, Neymar, Messi og Ronaldo laver nogle af de spark og finter, som har gjort dem til verdens bedste.

Du kan f.eks. se en tegning af det fantastiske saksesparksmål, som Zlatan Ibrahimovic lavede i en testkamp mod England i 2012.

Men der er også to danske fodboldpiger med i det fornemme selskab.

Den ene er Fatima El Foul, der i dag spiller i Brøndby. Fatima scorede i 2013 et fantastisk mål i 3F Ligaen, da hun spillede for B93-HIK-Skjold. Hun spillede sig selv fri, vippede bolden med ydersiden forbi en forsvarer og lobbede den henover en overrasket målmand. Målet, der har gået verden rundt på youtube, bliver i bogen udråbt til det bedste mål i 2013.

Den anden er Olivia Runge fra Aarhus, der er elev på sportsakademiet IMG i Florida. I bogen viser en tegning med Olivia, hvordan man laver en ”en-to”-aflevering.

Det er tegneren Ole Andersen, der har lavet den lille, let læste bog. Ole Andersen har selv en fodboldfortid og har fulgt fodboldspillet i en menneskealder.

”Denne bog med en ny illustrationsteknik, hvor du bl.a. ser udførelsen af finten med stjernens- og egne øje, gør det let for dig i selvtræning, at lære tricks og finter, som dem stjernen kan, til perfektion,” forklarer Ole Andersen i forordet.

Den nye bog.
Den nye bog.

“Selvfølgelig kan disse detaljer ikke garantere, at en ung spiller bliver en ’superstar’, men jeg kan garantere, at hver dreng eller pige, som lærer disse tricks og finter, har mere sjov ved at spille fodbold,” skriver han.

I bogen kan man også få gode råd om selvtræning og jonglering. Og Ole Andersen har lavet en side, hvor han viser, hvordan målmænd kan selvtræne.

Bogen “Supertricks – Sådan selvtræner du – Stjernerne viser dig hvordan” kan købes på nettet hos saxo.dk

Olivia Runge er af to danske fodboldpiger, der er med i bogen, side om side med superstjernerne.
Olivia Runge er af to danske fodboldpiger, der er med i bogen, side om side med superstjernerne.