U17DM: Team Viborg åbner med 19 minutter – og kæmper for guld

0
943
Sille Struck og de øvrige Team Viborg-spillere åbner søndag foråret i Næsby.
Sille Struck og de øvrige Team Viborg-spillere åbner søndag foråret i Næsby.
Sille Struck og de øvrige Team Viborg-spillere åbner søndag foråret i Næsby.

Det er en sæsonåbning af de helt specielle, som søndag venter Team Viborg, der har overvintret på andenpladsen i U17 DM-ligaen. Team Viborg skal en tur til Fyn for at møde Næsby, men der skal kun spilles 19 minutter.

De to hold skal nemlig kun mødes for at færdigspille den kamp, der i september blev afbrudt, fordi Næsbys Michele Madsen brækkede sit skinneben i et uheldigt sammenstød med Viborgs målmand 19 minutter før slutfløjtet.

Uheldet, som skete ved stillingen 2-2, udløste 45 minutters spilstop, fordi falckfolkene også måtte yde førstehjælp til en tilskuer, der besvimede i chok, da hun var vidne til uheldet. Derfor blev de to hold enige om at afblæse kampen, og efterfølgende har DBU besluttet, at de to hold skal mødes og færdigspille de sidste 19 minutter.

Hvis Team Viborg vinder, så stryger de op på førstepladsen – et point foran Skovbakken, der har spillet en kamp mere end Viborg.

Godt forberedt til sæsonen

Team Viborg har som optakt til kampen sendt en status til FODBOLD FOR PIGER. I følge den nye cheftræner Louise Snedker er det et Viborg-hold, der føler sig helt klar til sæsonen, som søndag klokken 15 tager fat på de sidste 19 minutter mod Næsby:

“Vi glæder os meget til at komme i gang igen med de pointgivende kampe, og føler os godt forberedt. Vi har i opstartsfasen arbejdet hårdt på at effektivisere vores spil og målet er derfor fortsat guldmedaljer. Stemningen i truppen er god både i og uden for banen, og spillerne er indstillet på, at der skal arbejdes hårdt for at nå målet om guld,” siger Louise Snedker.

Cheftræner Louise Snedker.
Cheftræner Louise Snedker.

Spillere vil blive testet på 3F-holdet

Der er ikke sket ændringer i forhold til efterårets spillertrup og der meget fokus i klubben på, at der skal være et 3F Ligahold, som årgang 98-spillerne kan rykke op til efter sommerferien:

“Derfor vil vi i det omfang som det er nødvendigt sende spillere op til 3F holdet – både for at dette mål kan realiseres men også for at udfordre den enkelte spiller mest muligt, ved at de får kampe på højeste niveau. Til træning laver vi også meget fælles træning med 3F truppen for at udfordre den enkelte spiller mest muligt,” fortæller Louise Snedker.