DAGBOG FRA BRØNDBY: “Man er fuldstændig høj og har svært at falde i søvn efter sådan en sejr”

0
714
1-0 til Brøndby!!! Foto: Rainer Fussgänger

 

1-0 til Brøndby!!! Foto: Rainer Fussgänger
1-0 til Brøndby!!! Foto: Rainer Fussgänger

Nedtællingen er i gang til lørdagens supervigtige returkamp i kvindernes Champions League mellem Brøndby IF og Linkopings FC. Brøndbys Theresa Nielsen, Katrine Veje og Simone Boye skriver på skift dagbog fra Brøndbylejren. Dagens dagbog er skrevet af Katrine Veje:

Mandag d. 23 marts:
Kalenderen viser mandag d. 23 marts og en ny start på en ny uge med fuld fokus på vores træninger samt forberedelse til vores vigtige kamp lørdag på Brøndby stadion.

Efter en lang bustur hjem fra Linköping samt vores sejr, var det svært at falde i søvn da man ramte sengen og dynen.

Man var fuldstændig høj på det gode resultat og alle spændte på den næste “halvleg” der ventede.

Dagen stod på behandlinger af vores gode fysioterapeuter og behandlere, evaluering af kampen samt en kort træning på græs med lidt løb og 4 mod 2 i en kant, hvor vi endda fik besøg af DR1.

Det var rigtig fedt, at vi endelig fik lidt opmærksomhed fra en af de større TV-kanaler omkring vores vigtige resultat i Champions League, som endda viser vores kamp live fra klokken 13.50 på DR1. Fedest, men det er sjovest at se fodbold live på Brøndby stadion!

Katrine Veje i aktion i søndagens kamp. Foto: Rainer Fussgänger
Katrine Veje i aktion i søndagens kamp. Foto: Rainer Fussgänger

Tirsdag d. 24 marts:
Indmøde 15.45 i Brøndby og kort behandling af diverse ømheder. I dag skal vi igen træne på græs, en lidt ny ting for os da vi hele vinteren træner og spiller de første turneringskampe på kunstgræs, så det bliver spændende.

Det er noget helt andet, at spille på en almindelig græsbane end kunst, og især her i foråret hvor banerne er ujævne og fyldt med huller. Derfor skal vores første berøringer og touch på bolden finpudses og vænnes til et mere ujævnt underlag.

Træningen stod på opvarmning og hurtige fødder, hvorefter en gruppe lavede afslutninger og en anden gruppe spillede et spil til to mål. Afslutningsvis blev træningen brugt på spil til to mål og interval, hvor de gamle løb med sejren, vigtigt!

På torsdag skal vi træne på Brøndby stadion og forberede os så småt til kampen lørdag.

God dag og vi ses!

Foto: Rainer Fussgänger
Foto: Rainer Fussgänger