Pernille Harder efter nederlaget: Vi var det bedste hold

0
965
Pernille Harder (i midten) og hendes danske holdkammerater Janni Arnth (tv.) og Mariann Gajhede.
Pernille Harder (i midten) og hendes danske holdkammerater Janni Arnth (tv.) og Mariann Gajhede.
Pernille Harder (i midten) og hendes danske holdkammerater Janni Arnth (tv.) og Mariann Gajhede.

Brøndby vandt, men Linköpings FC var det bedste hold. Det mener den danske landsholdsangriber Pernille Harder, der er professionel i Linköpings FC, som søndag tabte 0-1 hjemme til Brøndby i den første af to kvartfinaler i kvindernes Champions League.

”Vi spillede bedst og havde de største chancer, synes jeg. Vi kommer godt til baglinjen og har gode indlæg, men vi skal blive bedre med den sidste pasning og i afslutningerne. Hvis vi bliver lidt mere skarpe i de afgørende momenter, så ser det godt ud,” siger Pernille Harder til klubbens hjemmeside.

Set med Linköping-briller var det hjemmeholdet, der var farligst.

”Brøndby havde én chance, som de scorede på. Siden havde de nogle halvchancer, som ikke blev rigtig farlige. Jeg synes, at vi var meget farligere end dem med blandt andet et skud på stolpen og på overliggeren. Men vi skal score på vores chancer i returkampen,” siger Pernille Harder til klubsiden.

Her svarer hun også på, hvordan det var som dansk spiller at møde Brøndby.

”Det var som enhver anden kamp. Selvfølgelig var det lidt specielt at de talte dansk, men overordnet var det ikke noget jeg tænkte så meget over”.

Hun er overbevist om, at Linköpings FC kan spille sig videre med en samlet sejr på lørdag.

”Vi skal forsætte vores spil fra den første kamp og så være lidt mere fokuserede i afslutningerne og bevare troen på, at vi kan vinde kampen. Uanset om vi havde vundet eller ej i den første kamp, så ville vi være tvunget til at score et eller flere mål på udebane, så det gør i virkeligheden ikke den store forskel, at vi ikke fik scoret. Vi skal under alle omstændigheder vinde på udebane,” siger Pernille Harder, som er den ene af tre danskere på Linköpings FCs hold. De to andre er Janni Arnth og Marianne Gajhede.