Esbjerg jysk mester i indefodbold for tredje gang i træk

0
1003
Esbjergs suveræne kvinder kunne forleden lade sig kåre som jyske mestre for tredje år i træk.

OPDATERET Esbjerg FBs seniorkvinder kan for tredje år i træk kalde sig jysk mester i indefodbold. Titlen kom i hus ved de jyske mesterskaber, som blev spillet i Gram Fritidscenter.

Finalen stod mellem Esbjerg FB og Lemvig, hvor Esbjerg FB damerne var suveræne. De vandt kampen med 11 – 0, hvilket gav en samlet målscore i ni kampe på 65 – 11.

At Esbjergkvinderne er stærke, ses af, at de ikke har tabt en eneste turneringskamp i forbindelse med de sidste tre års jyske indendørsmesterskaber.

De kan desuden kalde sig landsmestre. Forleden vandt de også det landsmesterskab, som DGI arrangerer. Det var fjerde gang indenfor de sidste fem år.

For at være helt skarpe til mesterskaberne har EFB kvinderne de sidste to år været med i U18 drengenes turnering i DGI sydvest efter jul. Begge år er blevet til andenpladser i denne række.

Det suveræne kvindehold består af disse spillere: Christina Sørensen, Pernille Andreasen, Sofie Monberg, Line Vilhelmsen og Christina Larsen.