Kæmpe skuffelse i Linköpings FC: Vi var klart bedst

0
760
Mariann Gajhede (nr. 6) og resten af Linköpings FC var dybt skuffede efter lørdagens kamp i Brøndby.
Mariann Gajhede (nr. 6) og resten af Linköpings FC var dybt skuffede efter lørdagens kamp i Brøndby.
Mariann Gajhede (nr. 6) og resten af Linköpings FC var dybt skuffede efter lørdagens kamp i Brøndby.

Mens Brøndbyspillerne dansede og jublede, stod skuffelsen malet i ansigterne på spillerne fra Linköpings FC efter lørdagens 1-1-kvartfinale på Brøndby Stadion i kvindernes Champions League.

Med 0-1 i den første kamp i Linköping er Brøndby videre med en samlet sejr på 2-1, og den kendsgerning var svær at sluge for Linköpings FC, der dominerede store dele af kampen.

“Jeg synes vi er klart bedst. og det synes jeg også vi var i store dele af kampen på hjemmebane. Men når man ikke kan score mål, så går man ikke videre,” sagde en af Linköpings tre danske spillere, Mariann Gajhede Knudsen, til FODBOLD FOR PIGER efter kampen.

Hun udlignede for Linköping i det 44. minut, da hun fra en position midt i Brøndbys felt bankede bolden op i det fjerneste hjørne. Et flot mål, men det kunne Gajhede &  Co. ikke bruge til noget, da den tyske dommer en times tid senere fløjtede af efter fire minutters tillægstid.

“Jeg er meget skuffet. Det her var mit sidste Champions League. Desværre kommer de to kampe til at ligne hinanden meget. Vi havde også nogle store chancer på hjemmebane, som vi ikke formåede at score på, og det var det samme her. Det er lige ved og næsten,” lød det fra Mariann Gajhede.

Den dårlige bane på Brøndby Stadion satte sit præg på spillet, konstaterede danskeren.

“Den gør, at der er nogle ting man ikke gøre. Vi kan ikke spille så hurtigt inde omkring midten, som vi gerne vil. Men jeg synes egentlig, at vi får skabt en del chancer alligevel. Vi kan vel ikke brokke os mere over banen end Brøndby. Men eftersom det er os, der har bolden mest, så påvirker den selvfølgelig os mere end dem,” sagde Mariann Gajhede.