IF Lysengs U17 DM-piger til stor påsketurnering i Florida

0
876
Sådan præsenteres IF Lyseng på hjemmesiden for Iber Cup 2015.
Sådan præsenteres IF Lyseng på hjemmesiden for Iber Cup 2015.
Sådan præsenteres IF Lyseng på hjemmesiden for Iber Cup 2015.

Der venter U17 DM-pigerne fra IF Lyseng en påske ud over det sædvanlige. 20 piger og fem trænere og ledere fra klubben i det sydlige Aarhus er inviteret til at deltage i en af verdens største ungdomsturneringer, “IberCup 2015”, der spilles i Florida i USA.

Invitationen er kommet i stand i samarbejde med Elite Football Team International, EFT International, som danske Lars Runge står for, og det er de amerikanske arrangører, der betaler opholder. Derfor spiller pigerne på turen under navnet Elite Football Team International (EFT International).

IberCup 2015 spilles på IMG Academy i Bradenton i Tampa i perioden 1.-5. april. Holdet skal bo på Hotel Holiday Inn i Bradenton. IF Lyseng deltager som repræsentant fra Skandinavien. Der skal spilles kampe mod de bedste amerikanske og mellemamerikanske U17-pigehold.

Der er afgang fra Billund tidlig morgen den 31. marts og holdet er retur igen om eftermiddagen tirsdag den 7. april.

“En helt enestående forældreopbakning har gjort det muligt, at pigernes flybilletter plus det løse til Florida er sponseret af forældrene med hjælp et sponsorat og fondsstøtte,” fortæller U17-cheftræner Poul Højmose.