OBs kvinder fik sølv i stor italiensk træningsturnering

0
739
OB får overrakt sølvpokalen efter finalen i Caput Mundi Cup. Foto: OB
OB får overrakt sølvpokalen efter finalen i  Caput Mundi Cup. Foto: OB
OB får overrakt sølvpokalen efter finalen i Caput Mundi Cup. Foto: OB

OBs 3F-kvinder havde en sølvpokal med i kufferten, da de fredag rejste hjem fra Italien, hvor fynboerne har deltaget i træningsturneringen Caput Mundi Cup.

OB spillede sig frem til finalen mod serbiske Spartak, og her sluttede en stærkt spillet turnering med et nederlag på 1-0. En uheldig hånd på bolden i starten af kampen blev afgørende. Spartak fik straffe, og siden blev der ikke scoret, trods flere muligheder i begge ender.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi har generelt fået rigtig meget ud af denne tur og skulle være klar til turneringsstart på søndag mod BSF i Ballerup,” skriver OB på sin facebookside.

OB, der boede i Fiuggi uden for Rom, havde forud for finalen spillet tre puljekampe. Her blev det til et nederlag og to sejre, blandt andet over Gintra Universitetas fra Litauen, som var det hold Brøndby sendte ud af 1/8-finalen i Champions League.

“Vi oplevede den italienske gæstfrihed, den italienske natur med masser af bjerge (mange med sne på ) den voldsomme trafik i området omkring Rom og hvilke forhold de italienskeklubber har at spille under. Vi fik set mange spillere udvikle deres spil, holdet har fundet tættere sammen og kun en kamp var vi ikke helt klar,” skriver OB om turen.

Det var den 9. udgave af Caput Mundi Cup men første gang, der var kvindehold med i turneringen.