Pernille Harder før Champions League-braget: Vi er ikke favoritter

0
1179
De tre danskere i Linkopings FC: Janni Arnth, Pernille Harder og Marian Gajhede.
De tre danskere i Linkopings FC: Janni Arnth, Pernille Harder og Marian Gajhede.
De tre danskere i Linkopings FC: Janni Arnth, Pernille Harder og Marian Gajhede.

Når der på søndag spilles den første af to kvartfinaler i kvindernes Champions League mellem svenske Linköpings FC og Brøndby IF, så skal en stribe danske landsholdsspillere  i kamp mod hinanden.

Brøndby tæller landsholdsspillere som Theresa Nielsen, Simone Boye, Mie Leth Jans og Julie Tavlo, og Linköpings FC stiller med Pernille Harder og Janni Arnth Jensen, samt årets spiller i Danmark, Mariann Gajhede, der for nylig  stoppede på landsholdet efter en lang karriere i den rødhvide trøje.

”Det bliver da sjovt at skulle spille over for landsholdskammeraterne, men når først kampen er i gang, så glemmer jeg det nok,” lyder det med en smiley fra Pernille Harder til FODBOLD FOR PIGER.

Vi har sendt den danske angriber, der har spillet i Linköpings FC siden 2012, en række spørgsmål om kampen. Hun glæder sig til opgøret, hvor hun ikke på forhånd vil udpege Linköpings FC som favorit.

”Brøndby er et godt spillende hold med mange dygtige spillere, så jeg synes ikke vi er favoritter”.

Hvordan har I forberedt jer på Brøndby?

”Vi har set videoklip med Brøndby og gået igennem, hvordan vi tror de ser ud. Ellers har vi bare trænet normalt hele ugen og de sidste tre træninger har vi haft mest fokus på søndagens kamp”.

Hvordan er jeres udgangspunkt formmæssigt før kampen på søndag?

”Vi har et godt udgangspunkt. Næsten alle i truppen er friske og vi er fysisk stærke. Vi  spillede en god kamp i søndags mod FC Rosengaard, så vi har et godt udgangspunkt”.

Hvor højt rangerer Champions League for Linköpings FC i forhold til Damallsvenskan og pokalturneringen?

”Alt er rangeret højt”.

Hvem er din egen favorit til at vinde Champions League?

”Hm der er en del gode hold. Men hvem som er mine favoritter ved jeg faktisk ikke”.

Kampen i Sverige spilles søndag kl. 14 i Linkopings Arena. Returkampen spilles på Brøndby Stadion lørdag den 28. marts kl. 14.