Spiller 93 indoor-kampe, vinder 10 stævner og scorer 419 mål

0
1088
Pigerne fra Team Sønderager, som nu har spillet 93 indoor-kampe.
Pigerne fra Team Sønderager, som nu har spillet 93 indoor-kampe.
Pigerne fra Team Sønderager, som nu har spillet 93 indoor-kampe.

Seks fodboldglade piger fra 7. klasse på Sønderagerskolen i Herning har hen over vinteren 2014-15 spillet ikke mindre end 93 indoor kampe. Pigerne har kun tabt seks kampe til pigehold og seks kampe til drengehold. Derfor står de nu med imponerende 10 stævnesejre og en målscore på hele 419-152.

De har vundet alt, hvad der kan vindes af A stævner i pigerækkerne, og har derfor også deltaget i tre drengestævner for at blive udfordret af teknisk dygtige og hurtige drengehold. I alt 12 kampe er det blevet til mod drengehold.

Pigerne går i Talentklassen på Sønderagerskolen, hvor en del af undervisningen er fodboldtræning. Et unikt tilbud til piger, der gerne vil lidt mere med deres fodbold. De morgentrænes på skolen af Vildbjerg SF’s U15 Vest træner, som også har fire af pigerne med på VSF U15 Vest holdet.

Vilde med fodbold

“Pigerne er bare helt vilde med fodbold, så for at krydre den hårde vintertræning med spændende kampsituationer, blev de enige om, at de ville ud og spille en masse indoor stævner. Med stor opbakning fra lokale sponsorer og lidt forældrehjælp, fik de købt spillertøj, fik lavet et Team logo og fik tilmeldt sig de mest interessante stævner,” fortæller teamet.

“Et fasttømret spilkoncept, hvor hver spiller kender sin rolle, klogt tænkende fodboldpiger, der kan fravige konceptet, når spilsituationen åbner for det, teknisk begavede spillere, der kan snurre rundt i en telefonboks, hårdt skydende bagspillere, og en jernhård kondition har været opskriften på succes – og så skal man nok ikke undervurdere effekten af GLÆDEN VED SPILLET. Selvom pigerne har spillet hele 93 kampe, så har de ikke mistet fokus en eneste gang, og det kan vist kun lade sig gøre, når man virkelig elsker sin sport,” lyder det.