U19: Danmark slog Skotland

0
1540
To glade målscorere: Signe Schioldan og Sara Thrige. Foto: DBU
To glade målscorere: Signe Schioldan og Sara Thrige. Foto: DBU
To glade målscorere: Signe Schioldan og Sara Thrige. Foto: DBU

Det danske U19-landshold fik torsdag aften en fin start på træningsturneringen i La Manga i Sydspanien. De danske piger mødte Skotland, og Sara Thrige og Signe Schioldan sørgede med hver en scoring for dansk sejr på 2-0.

Danmark åbnede kampen lidt tøvende og med en hel del boldtab. Det var tydeligt, at det er længe siden, at spillerne sidst har været i kamp sammen. Men efter de første 20 minutter fik holdet bedre fat og begyndte at skabe chancer.

Kampen skulle dog ind i anden halvleg, inden scoringerne kom. Sara Thrige og Signe Schioldan blev skiftet ind, og allerede to minutter efter, sørgede Sara Thrige for det første mål. Det skete, da hun på kanten af feltet modtog en stikning fra Sarah Dyrehauge, som hun sendte sikkert ind bag en chanceløs skotsk målmand.

Fem minutter senere blev det 2-0. Signe Schioldan brød igennem på kanten og sendte et indlæg ind ved bageste stolpe, som den skotske målmand fik bøvlet ind i eget net. Signe blev dog noteret for scoringen.

“Det er altid fedt at score, og så er det endnu bedre når man lige er kommet på banen og kampen står 0-0,” sagde en glad Sara Thrige til dbu.dk efter kampen.

Signe Schioldan havde også det store smil på:

“Starten var meget hektisk, men jeg synes vi får nogenlunde styr på spillet, som kampen skrider frem. Og så er det altid dejligt at score,” sagde hun.

Danmark møder Norge i den næste kamp, som spilles lørdag kl. 16.00.