BSF åbner Dallas Cup med to sejre

0
578
BSF-truppen samlet til ondagens åbningsfest i Dallas International Girls Cup.
BSF-truppen samlet til ondagens åbningsfest i Dallas International Girls Cup.
BSF-truppen samlet til ondagens åbningsfest i Dallas International Girls Cup.

BSFs U17-piger har fået en perfekt start på den store træningsturnering Dallas Cup, som spilles i påsken i Texas, USA.

Onsdag blev det til en sejr på 4-1 over Sting i en kamp, der måtte afbrydes en time undervejs på grund af lyn og torden, og torsdag vandt BSF 6-0 over Texas White, der havde overrasket med en sejr i sin første kamp over en af de hold, der forventes at kunne spille med om Dallas Cup trofæet i 2015.

BSF startede godt og havde overtaget i spil og chancer, men en velspillende keeper i Texas-målet holdt amerikanerne inde i kampen. Men i det 30. minut fik Ajla Memehdovic sendt bolden i mål via den ene opstander og efter endnu en række chancer blev det til 2-0 i 42. minut.

“2.halvleg blev en super god præstation fra de danske piger og holdet viste noget af det fodbold, vi så gerne vil vise os frem på. Da Michaela Schnack i det 47. minut bringer BSF på vinderkurs med scoringen til 3-0, åbner kampen helt op og alle tilskuere og de mange scouts oplever dansk pigefodbold, når det er bedst. I kampens sidste face scorer Michaela Schnack endnu en gang inden Agnete Nielsen med 2 mål sikre klubben en flot sejr på hele 6-0 og et godt stykke videre i turneringen,” skriver BSF om kampen.

Tilfreds cheftræner

Cheftræner John Froman siger:

“Dagens kamp viser klart, at de ting vi arbejder med og sætter ord på i optakten til vores kampe blot bliver bedre og bedre. I dag var bevægelsen foran boldholder på højt niveau, hvilket gav os mange flotte kombinationer i sær i kampens sidste periode, hvor vi virkelig var et skridt foran dagens modstandere”.

“Det virker som om pigerne har taget alt det gode med sig fra vores første kamp. En ting er sikkert, der blev arbejdet og leveret på højeste niveau alle alle aktører, trods varmegrader over de 30 grader og solen højt på himlen,” fortsætter John Froman.

“Der er stor aktivitet omkring vores spillere og flere af pigerne oplever det på tætteste hold med den kæmpe interesse for den enkelte spiller. Mere end 150 scouts fra de fleste store uddannelsessteder følger med fra sidelinjen og det er selvfølgelig altid dejligt, når vores spillere omtales med stor positivitet. Det varmer og understreger, at vores holdninger om vores talentfulde spillere i BSF er vel begrundet,” siger cheftræneren.

Brækket arm

Fredag aften spiller BSF sin sidste indledende gruppekamp. Holdet møder D-feeters, der spiller i 1.liga i USA.

“Vores udgangspunkt før kampen er, at vi selv kan afgøre om vi skal være gruppevinder og dermed nemmere kvartfinaleopgør. Men nu skal kampen først vindes og derefter ser vi på, hvem der så eventuelt venter i kvartfinalen,” siger John Froman.

BSF har været ramt af en enkelt alvorligt uheld i kampene. Alberte Harden kom til skade i den første kamp, og en undersøgelse har nu vist, at hun har brækket hånden.

Kampen mod D-Feeters afvikles fredag aften kl. 18.30 dansk tid.