BSF vinder Dallas Cup 2015

0
783
BSF-holdet fotograferet ved åbningen af Dallas International Girls Cup, som de nu er vindere af.
BSF-holdet fotograferet ved åbningen af Dallas International Girls Cup, som de nu er vindere af.
BSF-holdet fotograferet ved åbningen af Dallas International Girls Cup, som de nu er vindere af.

For anden gang siden 2013 kan Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) rejse hjem fra USA som vindere af påsketurneringen Dallas International Girls Cup i Texas.

I en hårdt kæmpet finale mod sidste års vindere og finalemodstandere Dallas Texans, vandt BSFs U17 DM-piger med 2-1 efter at have været bag ud med 0-1.En sejr, der blev kæmpet i land efter en skidt start, hvor Texans sad på åbningen, og hvor hjemmeholdet allerede efter få minutter fik tilkendt et straffe, som dog blev brændt.

“Vi må arbejde på overtid, vi må slås og det gør pigerne og stille og roligt kommer vi mere med, dog uden at vi på nogen måde dominerer opgøret,” rapporterer BSF-cheftræner John Froman fra Texas på BSFs hjemmeside.

Knytnæve og rødt kort

BSF kom stadig bedre med, og holdet fik til spillet sig nogle muligheder, men det var dog Dallas Texans, der kom foran. Samme Texans spillede dog lige til grænsen og over flere gange, og efter et knytnæveslag mod en BSF-spiller fik deres angriber rødt kort.

Senere fortsatte nedturen for Texans, som headede bolden i eget net, og BSF var pludselig ovenpå – eller som John Froman skriver om afslutningen:

“Vi ligner et hold med tro og da muligheden opstår med endnu et frispark, blot 3 minutter igen, rykker vi flere frem i feltet og ja det gav resultat. Efter at have clearet bolden, lander bolden hos holdets yngste spiller Isabella Åberg og rigtigt – Isa afslutter sin fantastiske turnering herover med at sparke bolden sikkert i mål og vi er foran og på vinderkurs”.

“De amerikanske piger skubber alt frem og spiller med blot 1 spiller tilbage, mens vi lidt frækt beholder 2 spillere højt og dette giver endnu en mulighed, men vi brænder. Det betød intet for kort efter fløjter kampens dommer opgøret af og vi er vinder af Dallas Cup 2015”.

Stor oplevelse

BSF-pigerne er nu på vej hjem efter stor oplevelse, både på og udenfor banen. Pigerne har under opholdet været privat indkvarteret og har bl.a. været til rodeo og fået ægte amerikansk barbeque.

“En turnering er slut, en oplevelse rigere både på og udenfor banen. Vi har virkelig fået meget med hjem til denne trup, ting vi kan arbejde videre med. Selvtiliden er i top, vi kan, hvad vi tror på og nu hygger vi os søndag aften, rejser hjem mandag og ser herefter frem til de afgørende og spændende kampe i ligaen langt mod øst,” siger John Froman.

Der har også været tid til andet end fodbold i Dallas. Pigerne har bl.a. været til Rodeo.
Der har også været tid til andet end fodbold i Dallas. Pigerne har bl.a. været til Rodeo.