U19-landsholdet vinder sin anden kamp ved Elite Round

0
789
Den danske start 11-er i dagens kamp mod Tjekkiet. Foto: DBU
Den danske start 11-er i dagens kamp mod Tjekkiet. Foto: DBU
Den danske start 11-er i dagens kamp mod Tjekkiet. Foto: DBU

OPDATERET Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp, når U19-landsholdet torsdag møder Holland i den tredje og sidste kamp ved Elite Round i Holland, hvor det gælder kvalifikation til sommerens EM-slutrunde i Israel.

Danmark vandt mandag sin anden kamp, da det blev til en smal 2-1 sejr over Tjekkiet, som i lørdags tabte 6-0 til Holland. Samtidig vandt Holland 3-0 over Slovenien, som Danmark i lørdags vandt 4-0 over, og dermed har begge hold maksimumpoint før torsdagens opgør.

Danmark dominerede dagens opgør i Meersen i Holland. Ifølge liveopdateringer på Kvindelandsholdets facebookside kunne de danske piger have været i front med flere mål ved pausen. De måtte dog nøjes med en pauseføring på et enkelt mål, som blev sat ind efter 20 minutter af anfører Rikke Sevecke.

I anden halvleg fortsatte Danmark med at presse, men i det 67. minut fik Tjekkiet udlignet. Danmark knoklede dog videre, og Signe Bruun, der mandag fejrede sin 17 års fødselsdag, fik i det 83. minut bonus af flere gode muligheder, da hun gjorde det til 2-1.

Landstræner: Flot kamp

U19-landstræner Søren Randa-Boldt var efterfølgende godt tilfreds med indsatsen:

“Vi spillede generelt en meget flot kamp, hvor vi tilspillede os flere store chancer. Vi burde have scoret til to, tre eller fire gange, inden de udligner,” siger han til FODBOLD FOR PIGER og fortsætter:

“Vi viser stor format ved at blive ved og ved efter dukkerten til 1-1. Flere og flere af pigerne viser sig rigtig flot frem, og vi glæder os til finale-kampen”.