Champions League-vinder: Klara vandt VIP-billetter og Brøndbytrøje

0
1333
Katrine Veje, der havde karantæne til lørdagens kamp, overrakte præmien til Clara.
Katrine Veje, der havde karantæne til lørdagens kamp, overrakte præmien til Clara.
Katrine Veje, der havde karantæne til lørdagens kamp, overrakte præmien til Klara.

Det kan godt være, at Brøndby tabte Champions League-semifinalen til Frankfurt, men 9-årige Klara Rasmussen fra Sorø havde en sjov lørdag i Brøndby.

Hun vandt konkurrencen om to VIP-billetter og en kamptrøje med alle Brøndbyspillernes autografer, som Brøndby IF havde sat på højkant i samarbejde med FODBOLD FOR PIGER, og derfor kunne hun sammen med sin mor, Kristine, tage turen tidlig lørdag formiddag til Brøndby, hvor der ventede en række sjove oplevelser:

Først så Klara Brøndbys superligahold, som familien er fan af, træne til søndagens kamp mod FC Vestsjælland. Så fik hun overrakt præmien af landsholdsspiller Katrine Veje, og så kunne hun sammen med sin mor gå i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion, hvor der var spisning med Brøndbys sponsorer inden kampen.

Klara, der går i 3. klasse, spiller selv fodbold i Sorø Freja. Hun er målmand på U11-holdet og har spillet i halvandet år.

“Det sjoveste ved fodbold er, at man er et hold – og at man må skubbe til hinanden,” siger Klara, som ved siden af fodbolden også går til karate i sin fritid.

Tak til alle, der har deltaget i vores Champions League-konkurrence. Svaret på spørgsmålet “Hvem slog Brøndby i kvartfinalen” var selvfølgelig “Linköpings FC” – et svar som langt de fleste, ligesom Clara, kom frem til.