DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Samlet i København – med træningskamp, fysioterapi og dampbad

0
1820
U19-landsholdet er klar til at kæmpe for en plads ved EM. Foto: DBU
U19-landsholdet er klar til at kæmpe for en plads ved EM. Foto: DBU
U19-landsholdet er klar til at kæmpe for en plads ved EM. Foto: DBU

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER.  Amalie Vangsgaard og Signe Bruun fra Fortuna Hjørring skriver det første indlæg :

Tirsdag den 31. marts skulle vi mødes i København forud for 2. EM-kvalifikation i Holland. Nogle var tidligere oppe end andre, og i vores tilfælde skulle vi med fly fra Aalborg til København.

Vi skulle mødes i Idrættens Hus, hvor vi træner de første par dage inden vi tager til Holland. I går trænede vi om formiddagen, en let træning på kunstgræs for at få benene lidt i gang. Vejret var dårligt, og vi var alle gennemblødte. Efterfølgende stod den på hvile, mens andre var til lidt behandling hos vores fysioterapeut.

Senere på dagen skulle vi spille kamp mod Brøndby IF’s 3F-hold. Kampen var set som en træningskamp, hvor vi skulle lidt op i tempo og smide den værste nervøsitet inden de afgørende kampe. Derfor var resultatet ikke det vigtigst, men alligevel vandt vi 1-0. Dog spillede vi kun 2×25 minutter.

Efter kampen var vi en tur i dampbad for at løsne lidt op og senere havde vi møde med afrunding af kampen, lidt mentaltræning og andre informationer.

Klokken 22:30 var der godnat, og hermed ikke mere herfra i dag.

Udsigt fra Aalborg-København.
Udsigt fra Aalborg-København.