Karises U14-piger imponerede i vinterturnering – nu gælder det foråret

2
1268
Højt humør hos Karise-pigerne efter lørdagens finalesejr.
Højt humør hos Karise-pigerne efter lørdagens finalesejr.
Højt humør hos Karise-pigerne efter lørdagens finalesejr.

OPDATERET Karise IKs U14-piger kan tage fat på foråret med en frisk sejr i bronzefinalen i Vinter Cup, som arrangeres af Forældreklubben i Ølstykke.

Karise sikrede sig bronzemedaljerne i lørdags over Ringsted. Forinden var det blevet til otte gode kampe mod nogle af de bedste U14-hold på Sjælland, hvor Karise var i pulje med Herlufsholm, BSFs U13-hold, B73 Slagelse og Sundby.

“Den bedste kamp var den afsluttende kamp mod Sundby, som har hele seks piger på DBU’ s talentcenter øst. Karise har kun en pige på DBU’ s talentcenter vest, så umiddelbart kunne der være tale om en overmatching. Men som så mange gange før voksede pigerne med opgaven og vandt en meget intens og fysisk kamp med 1-0,” fortæller træner Thomas Poulsen.

Til finalestævnet i Ølstykke var Karise ramt af hele seks afbud, og træner Thomas Poulsen var derfor lidt nervøs inden kampen mod Ringsted.

“Med to årgang 03′ ere og to årgang 02′ ere og ni årgang 01′ ere ku’ fysikken sagtens være gået Ringsted’ s vej. Men Pigerne spillede en fremragende kamp og vandt meget fortjent 3-2, og sejren kunne sagtens være blevet meget større, for der blev brændt en del store chancer,” fortæller træneren.

Mål: U15 Østrækken

Den kommende sæson er Karise blevet en del af Herfølge Boldklub / Køge Pige FC, hvor holdet tilmeldt i den bedste række for U14 piger. Målet er at spille sig til en plads i den kommende U15 østrække.

“Så er der piger i området, der ku’ tænke sig at spille fodbold på højt niveau, hører vi gerne fra dem,” siger træner Thomas Poulsen.

Klubben søger desuden en træneren fra sommeren 2015, der er “har ambitioner og lyst til at fortsætte pigernes fantastiske udvikling,” som træneren udtrykker det.

Vinter Cup blev vundet af Sundby som efter 1-1 i finalen mod Allerød vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

2 COMMENTS

  1. Hej,

    Jeg synes i sandhedens interesse, at det skal nævnes at Sundby og Allerød spillede finalen for U14-piger – Karise og ringsted spillede om 3-4 pladsen.

    Finalen blev vundet af Sundby i en straffesparks-konkurrence, efter 1-1 i ordinær og forlænget spilletid.

    M.v.h

    Allan kiowsky – Allerød U14 piger