DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Dagen før dagen – med træning, samarbejdsøvelser og masser af lækker mad

0
862
Inden afgørelse på konkurrencen ”fra børnehave til U19 landshold”
Inden afgørelse på konkurrencen ”fra børnehave til U19 landshold”
Inden afgørelse på konkurrencen ”fra børnehave til U19 landshold”

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Sara Thrige, Team Viborg, og Nicoline Sørensen, Brøndby, skriver om fredag den 3.april:

Dagen startede ud med morgenmad kl. 8.30. En super lækker morgenmads buffet, hvor der var alt det mad hjertet kunne begære.

Derefter stod programmet på træning med afgang kl. 10.30. Da vi ankom til træningsbanen var det ikke ligefrem en perfekt og lækker græsbane der ventede os. Nogle steder på banen var der ikke så meget græs, men mere mudder og vand. Træningen blev dog gennemført med høj kvalitet. Træningen bestod bl.a. af opvarmning, afslutninger og indlæg, 11 mod 11 og til sidst standardsituationer inden den første kamp i morgen mod Slovenien.

Efter træningen ventede endnu en lækker omgang mad. Maden hernede er virkelig ikke til at klage over.

Derefter stod der hvile på programmet og ofte er det forskelligt hvad tiden bliver brugt på. Nogle laver lidt lektier, andre ser film, andre sover osv.

Efter hvilen var der fri leg, hvilket betød vi kunne hygge lidt rundt, evt gå en tur hvis vi havde brug for at komme lidt ud. Mange brugte dog tiden på behandling eller lektier.

Her ses et billede fra behandlerrummet, hvor der bliver hygget lige efter hvilen.
Her ses et billede fra behandlerrummet, hvor der bliver hygget lige efter hvilen.

Kl. 17.30 skulle se de sidste videoer i konkurrencen ”fra børnehave til U19 landshold” og finde vinderen. Sejren gik til Naja og Stine som havde lavet en meget gennemført og gennemarbejdet video.

Der var lidt tid i mellem konkurrencen og vores aftensmad, og da der var et spillerum lige ved siden af vores mødelokale, kunne vi ikke helt lade være med at gå ind og spille. Der blev bl.a. spillet bordfodbold, bordtennis og et spil kaldet: super5.

spillerummet.
spillerummet.

Derefter stod den på aftensmad, som igen var super lækker. Man kunne tydeligt mærke at det var fredag aften og niveauet og udvalget af maden var lige skruet en tand op.

Efter maden var der igen fri leg, hvor tiden blev brugt på kortspil og lektier på gangen. Derefter var der aftenmøde og forfriskninger, hvor mødet bl.a. indeholdt en lille samarbejdsøvelse, som krævede man kunne tænke lidt ud af boksen. Det var ikke alle der havde lige nemt ved den opgave kan vi godt afsløre.

Hygge på gangen.
Hygge på gangen.
Samarbejdsøvelse.
Samarbejdsøvelse.

En dag med en god træning og derefter en masse afslapning er ved vejs ende og nu kan vi heller ikke vente mere med at komme i gang med kampene. I morgen spiller vi mod Slovenien kl. 17, og vi glæder os!!!!!!

Godnat fra Nicoline Sørensen og Sara Thrige.